Πειθαρχικό για παραγωγό της ΕΡΤ που αποκάλυψε τη λογοκρισία στον Δημήτρη Μητσοτάκη

Μετά το σάλο που προκάλεσε η άνωθεν εντολή στην ΕΡΤ για να μη μιλήσει στο Πρώτο Πρόγραμμα ο Δημήτρης Μητσοτάκης, ο ίδιος ο μουσικός αποκαλύπτει πως η παραγωγός Ήρα Πανανίδου θα περάσει πειθαρχικό καθώς θεωρήθηκε υπαίτια για τη "διαρροή".

Πειθαρχικό για παραγωγό της ΕΡΤ που αποκάλυψε τη λογοκρισία στον Δημήτρη Μητσοτάκη
ΠΡΟΒΟΛΗ

Πειθαρχικό θα περάσει η μουσικός παραγωγός Ήρα Πανανίδου καθώς θεωρήθηκε η υπαίτια για το ότι μαθεύτηκε η πληροφορία για άνωθεν εντολή να μην γίνει η συνέντευξη του Δημήτρη Μητσοτάκη στο Πρώτο Πρόγραμμα, λόγω της κόντρας του με το γιο του πρωθυπουργού.

Αυτό ισχυρίζεται με ανάρτησή του, ο ίδιος ο μουσικός Δημήτρης Μητσοτάκης:

«Με μεγάλη μου λύπη πληροφορήθηκα ότι η κυρία Ήρα Πανανίδου, μουσικός παραγωγός στο Πρώτο Πρόγραμμα της EPT, με πολυετή πείρα από την δεκαετία του '80, θα περάσει πειθαρχικό συμβούλιο μετά τον σάλο που ξέσπασε για την συνέντευξή μου που κόπηκε λόγω της δημόσιας κόντρας μου με τον υιό Μητσοτάκη. Η κυρία Πανανίδου, με την οποία σημειωτέον δεν γνωρίζομαι προσωπικά, θεωρήθηκε υπαίτια για το ότι η πληροφορία για άνωθεν εντολή να μην γίνει η συνέντευξη έφτασε στα αυτιά μου και ως εκ τούτου θα πρέπει να περάσει πειθαρχικό...»

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ