Καμπουράκης: «Κλαίνε όλοι για τη μικρή αύξηση στο ψωμί αλλά πληρώνουν 5 ευρώ τα τσιγάρα τους»

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ και όπως φημολογείται υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στα Χανιά, με άρθρο του τα "βάζει" με αυτούς που «κλαίγονται» για την αύξηση της τιμής του ψωμιού και του ηλιέλαιου.

Καμπουράκης: «Κλαίνε όλοι για τη μικρή αύξηση στο ψωμί αλλά πληρώνουν 5 ευρώ τα τσιγάρα τους»
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Κλαίνε όλοι για το ψωμί. Μέρα νύχτα οι τηλεοράσεις, φωνάζουν για το ψωμί. Εγώ λοιπόν, αυτό δεν το καταλαβαίνω. Παίρνανε τη φρατζόλα το ψωμί ένα ευρώ, τώρα θα την παίρνουν ένα δέκα ή ένα είκοσι. Με μια φρατζόλα τρώει μια τετραμελής οικογένεια την ημέρα. Είναι τώρα αυτό κόστος για να φωνάζουν; Και έπειτα, αυτός που σκούζει πάει κάθε μέρα στο περίπτερο και πληρώνει πέντε ευρώ για τσιγάρα. Εκεί τα δίνει, δεν τον πιάνει πανικός», γράφει σε χθεσινό του (31/03) άρθρο στο liberal.gr, o Δημήτρης Καμπουράκης.

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ, στο ίδιο άρθρο, είχε πράγματα να πει και για το ηλιέλαιο.

«Αμ το ηλιέλαιο; Ανάθεμα το για ηλιέλαιο. Από πότε δηλαδή το ηλιέλαιο έγινε είδος πρώτης ανάγκης, για να μας πιάνει άγχος επειδή ακρίβυνε ή επειδή χάθηκε από τα ράφια; Και γιατί να τρέξει ο άλλος να αγοράσει πέντε μπιτόνια ηλιέλαιο για το σπίτι του; Μη χειρότερα δηλαδή. Θυμάμαι τότε με το Τσέρνομπιλ που είχαν τρέξει όλοι στα μπακάλικα και ένας γείτονας μου είχε για χρόνια γεμάτο το αποθηκάκι του με κουτιά από γάλατα. Πήγε φαντάρος ο γιος του και ακόμα έπινε το γάλα που είχε αγοράσει ο πατέρας του στο Τσέρνομπιλ.

Εγώ ήξερα ότι το λαδάκι του Θεού που βγαίνει από την ελιά, είναι το καλό λάδι. Και ότι αυτά τα σπορέλαια τα τρώνε οι ξένοι επειδή δεν φυτρώνουν ελιές στις πατρίδες τους, οπότε αναγκάζονται να μπουκώνονται με βούτυρα και σπορέλαια που βουλώνουν φλέβες», γράφει ο Δημήτρης Καμπουράκης.

Τα σχόλια και τα συμπεράσματα, δικά σας...

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ