Άδωνις Γεωργιάδης: «Είμαστε τυχεροί που μας έτυχε πανδημία και ακρίβεια με Μητσοτάκη»

Όχι μόνο δεν είμαστε άτυχοι που μας έτυχε η πανδημία και η ακρίβεια, αλλά αντιθέτως είμαστε τυχεροί ως Έλληνες γιατί αυτές οι κρίσεις συνέπεσαν με κυβέρνηση ΝΔ και πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ισχυρίστηκε –δημοσίως- ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, σε ομιλία του στο προσυνέδριο του κυβερνώντος κόμματος στη Θεσσαλονίκη.

Άδωνις Γεωργιάδης: «Είμαστε τυχεροί που μας έτυχε πανδημία και ακρίβεια με Μητσοτάκη»
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Αυτό που ακούω συχνά είναι πόσο άτυχοι είμαστε, πόσα μας έτυχαν μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια. Θα διαφωνήσω. Είμαστε πάρα πολύ τυχεροί. Γιατί εμείς μπήκαμε στην πολιτική για να κάνουμε καλό στην πατρίδα μας. Φαντάζεστε να είχαμε την πανδημία με Πολάκη; Να είχαμε πληθωρισμό και πόλεμο στην Ουκρανία με κυβέρνηση Τσίπρα;», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, συμπληρώνοντας: «Είμαστε τυχεροί ως Έλληνες γιατί σε αυτές τις μεγάλες προκλήσεις είχαμε πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Άρα όχι μόνο δεν πρέπει να μας παίρνει από κάτω ότι υπάρχουν αναποδιές, αλλά πρέπει να είμαστε υπερήφανοι».

Ο υπουργός Ανάπτυξης, υποστήριξε ξανά τη θεωρία ότι στην πραγματικότητα ο πληθωρισμός στην Ελλάδα είναι πιο χαμηλά από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, παρόλο που η Eurostat δεν συμμερίζεται τη δημιουργική λογιστική του.


Άδωνις Γεωργιάδης: «Ο κόσμος δεν κρυώνει - Η μείωση της κατανάλωσης οφείλεται σε ψυχολογικούς λόγους» (video)

Άδωνις Γεωργιάδης: «Αν δεν υπήρχε καθόλου Αριστερά στην Ελλάδα, θα είχαμε φθηνό ρεύμα» (video)

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ