"Εθνική Συμφωνία" - Παρουσίασε το νέο του κόμμα ο Μπογδάνος (εικόνες)

Με όνομα που παραπέμπει σε μετεκλογική συνεργασία με τη ΝΔ, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος θα προσπαθήσει να συγκρατήσει τις "διαρροές" ψηφοφόρων εκ δεξιών.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Παρά την ύπαρξη των Βορίδη, Άδωνη, Πλεύρη, δεκάδων άλλων ακροδεξιών και της ρητορικής της Νέας Δημοκρατίας, το κυβερνών κόμμα χάνει πολλούς ψηφοφόρους από τα δεξιά.

Αυτό θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, που ανακοίνωσε το νέο του κόμμα, την "Εθνική Συμφωνία", με την προοπτική μετεκλογικής συνεργασίας με τη ΝΔ.

Η ανακοίνωση της ίδρυσης της πολιτικής κίνησης πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 6 το απόγευμα σε ξενοδοχείο του κέντρου της Αθήνας.

Όπως περιέγραψε ο Κ. Μπογδάνος, η ιδεολογία της "Εθνικής Συμφωνίας" είναι ο φιλελεύθερος συντηρητισμός με ευρωατλαντική κατεύθυνση και απευθύνεται σε όλους τους «φιλελεύθερους συντηρητικούς πατριώτες».

Όπως ανέφερε, σκοπός του κόμματος είναι να λειτουργήσει ως προσκλητήριο προς το σύνολο του φιλελεύθερου πατριωτικού χώρου, που δεν έχει πολιτική αντιπροσώπευση στην Ελληνική κομματική σκηνή.

Το παρόν στην εκδήλωσε έδωσαν μεταξύ άλλων, οι Φαήλος κρανιδιώτης και Θάνος Τζήμερος.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ