Προεδρείο Βουλής: 13 λεπτά πριν την ομιλία Ζελένσκι ενημερωθήκαμε για τα εμβόλιμα βίντεο των "μαχητών"

Να σώσουν ότι σώζεται προσπαθούν ο πρόεδρος της Βουλής και η κυβέρνηση, σχετικά με το φιάσκο της ομιλίας Ζελένσκι και τα βίντεο των "μαχητών" του Τάγματος Αζόφ.

Προεδρείο Βουλής: 13 λεπτά πριν την ομιλία Ζελένσκι ενημερωθήκαμε για τα εμβόλιμα βίντεο των
ΠΡΟΒΟΛΗ

Επικοινωνιακή διαχείριση ώστε να διαφύγει των ευθυνών του για το φιάσκο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, γίνεται τις τελευταίες ώρες, μετά την ομιλία Ζελένσκι στο κοινοβούλιο.

Πηγές από το περιβάλλον του προέδρου της Βουλής ισχυρίζονται, πως ο Κώστας Τασούλας ενημερώθηκε ότι θα προβληθούν εμβόλιμα βίντεο με δύο «μαχητές», λίγα μόλις λεπτά πριν αρχίσει η ομιλία του Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πηγές, η ενημέρωση ήρθε με μήνυμα στις 11:47, μόλις 13 λεπτά πριν την έναρξη της ομιλίας Ζελένσκι.

Όπως αναφέρουν σε δημοσιογράφους, συνεργάτες του προέδρου της Βουλής, Κώστα Τασούλα, αναζητείται το πρωτότυπο βίντεο της ομιλίας του στρατιώτη που αυτοπροσδιορίστηκε ως μέλος του νεοναζιστικού Τάγματος Αζόφ.
Μάλιστα, κάνουν λόγο για πιθανή παρερμηνεία και όχι μετάφραση καθώς στην απόδοση στα ελληνικά εμπλέκονται πολλοί μεταφραστές.

Βέβαια, όπως ακούγεται στο βίντεο που προβλήθηκε στη Βουλή, ο στρατιώτης κάνει ξεκάθαρη αναφορά στο τάγμα Αζόφ.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ