«Μητσοτάκης και Τασούλας είχαν δει το βίντεο με τους νεοναζί του Αζόφ μία ώρα πριν»

Η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Θεοδώρα Τζάκρη, ισχυρίζεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Προέδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας είχαν παρακολουθήσει το επίμαχο βίντεο της ομιλίας Ζελένσκι με τα μηνύματα των «μαχητών» του νεοναζιστικού Τάγματος Αζόφ, μία ώρα προτού προβληθεί στη Βουλή.

«Μητσοτάκης και Τασούλας είχαν δει το βίντεο με τους νεοναζί του Αζόφ μία ώρα πριν»
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Ο κ. Τασούλας είχε το βίντεο σχεδόν μία ώρα νωρίτερα και το είχε δει με τον κ. Μητσοτάκη», είπε συγκεκριμένα η αναπληρώτρια τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και Αρμόδια για τον Ελληνισμό της Διασποράς, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5».

Η Θεοδώρα Τζάκρη τόνισε πως «δεν νομιμοποιείται ο κ. Τασούλας να ευτελίζει το ελληνικό κοινοβούλιο και τον αντιφασιστικό αγώνα του ελληνικού λαού, δίνοντας τον λόγο σε έναν δηλωμένο ναζιστή».

«Η απαράδεκτη ενέργεια που καταγγέλθηκε ακαριαία από τον Αλέξη Τσίπρα και τη γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Πρόεδρο της Βουλής και τον απερχόμενο Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος παραμένει όμηρος των ακροδεξιών νοσταλγών που φιλοξενεί ακόμα και στο Υπουργικό Συμβούλιό του … Όλος ο Ελληνικός Λαός αντελήφθη ότι αυτή η Κυβέρνηση αποτελεί προσβολή για τη χώρα και το μόνο παρήγορο είναι ότι σε λίγο θα φύγουν», πρόσθεσε η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Δεν έχω καταλάβει τον λόγο για τον οποίο έπρεπε να απευθυνθεί στους Έλληνες βουλευτές ο Ναζί του Τάγματος του ΑΖόφ, που έσφαζαν τόσα χρόνια ομογενείς και μη στην Ουκρανία … Ντράπηκε και η ντροπή για τη Νέα Δημοκρατία και τους βουλευτές της, που χειροκροτούσαν τον Ναζί του Αζόφ», κατέληξε η Θ. Τζάκρη.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ