ΝΔ: «Οι αγανακτισμένοι του 2012 είναι με τον Πούτιν» (video)

Τη θεωρία των δύο άκρων σε νέα "βερσιόν" από το κυβερνών κόμμα που σε ανακοίνωσή του συνδέει τους αγανακτισμένους του 2012, με τον πόλεμο στην Ουκρανία.

ΝΔ: «Οι αγανακτισμένοι του 2012 είναι με τον Πούτιν» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Η κινητικότητα στη Δεξιά πολυκατοικία και το φιάσκο με την ομιλία Ζελένσκι στη Βουλή, έχει θορυβήσει τη Νέα Δημοκρατία που σε ανακοίνωσή της, πωλώνει και πάλι το κλίμα με αφορμή τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και κάνει διασύνδεση των αγανακτισμένων του 2012 με τους "φιλο-πουτινικούς" και επικαιροποιεί τη θεωρία των "δύο άκρων", που όλοι θυμόμαστε που οδήγησε.

«Κάποιοι εφευρίσκουν δικαιολογίες και προσχήματα για να κρύψουν αυτό που είναι προφανές από την αρχή της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία: ότι είναι με τον Πούτιν. Η "πάνω πλατεία" συναντιέται ξανά με την "κάτω πλατεία". Μόνο που το 2022 δεν είναι 2012», αναφέρει η ανακοίνωση.

Χαρακτηριστικό της χυδαιότητας της ανακοίνωσης της ΝΔ, είναι η ταύτιση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα με τον καταδικασμένο νεοναζί Ηλία Κασιδιάρη.

Υπενθυμίζουμε ότι από τον Σεπτέμβριο του 2011, η Νέα Δημοκρατία έχει υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας και αδελφοποίησης με το κόμμα "Ενωμένη Ρωσία", του Βλάντιμιρ Πούτιν.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Κάποιοι εφευρίσκουν διαρκώς δικαιολογίες και προσχήματα προκειμένου να κρύψουν αυτό που είναι προφανές από την αρχή της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία: ότι είναι με τον Πούτιν. Η χθεσινή απουσία από τη Βουλή, ΚΚΕ, Ελληνικής Λύσης, ΜεΡΑ25 και η παρουσία-απουσία του ΣΥΡΙΖΑ, έδειξε καθαρά σε όλους ποιοι είναι με το μέρος εκείνων που υπερασπίζονται τη χώρα τους και ποιοι είναι με τον εισβολέα και δεν βγάζουν μιλιά για τις δολοφονίες αμάχων, τις φρικαλεότητες, την καταστροφή. Και λένε τα ίδια που λέει στην ανάρτησή του ο καταδικασμένος Η. Κασιδιάρης. Η “πάνω πλατεία”, συναντιέται ξανά με την “κάτω πλατεία”. Μόνο που το 2022 δεν είναι 2012».

Δείτε το ερευνητικό αφιέρωμα του 20/20 Magazine, για τις σχέσεις ΝΔ - Χρυσής Αυγής:

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ