ΕΣΤΙΑ: «Η κυβέρνηση γνώριζε για την εμφάνιση του Τάγματος Αζόφ στη Βουλή»

Η εφημερίδα ΕΣΤΙΑ που ανήκει παραδοσιακά στο συντηρητικό χώρο και στη ΝΔ, αποκαλύπτει στο σημερινό της φύλλο πως η κυβέρνηση γνώριζε από πριν ότι τα μηνύματα των "μαχητών" του νεοναζιστικού τάγματος Αζόφ θα εμφανιστούν κατά τη διάρκεια του μαγνητοσκοπημένου μηνήματος του Βολοντίμιρ Ζελέσνκι στο ελληνικό κοινοβούλιο.

ΕΣΤΙΑ: «Η κυβέρνηση γνώριζε για την εμφάνιση του Τάγματος Αζόφ στη Βουλή»
ΠΡΟΒΟΛΗ

Ανάστάτωση στη συντηρητική παράταξη έχει φέρει το φιάσκο της ομιλίας Ζελένσκι στην ελληνική Βουλή, όπως επιβεβαιώνει με ρεπορτάζ της η εφημερίδα ΕΣΤΙΑ στο κυριακάτικο φύλλο της.

Η εφημερίδα διαψεύδει τον πρόεδρο της Βουλής και το Μαξίμου, που είχαν ισχυριστεί πως το βίντεο έφτασε στη Βουλή λίγα λεπτά πριν την προβολή.

«Οι κασέτες που έπαιξαν στη Βουλή με τους δύο Αζοφίτες ομογενείς, τις είχαν στείλει οι Ουκρανοί σε κυβερνητικά γραφεία και από εκεί κατέληξαν σε εταιρεία παραγωγής για να γίνει επεξεργασία εικόνας και ήχου... κοινώς το Μαξίμου γνώριζε το περιεχόμενο των κασετών. Όμως ο προβληματισμός ήταν μεγάλος. Να κόψουν τις βιντεοκασέτες και τους δύο νεοναζί κινδυνεύοντας να βρεθούν αντιμέτωποι με πιθανή ακύρωση της εμφάνισης ζελένσκι ή να τις αφήσουν να παίξουν... και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε», αναφέρει στο ρεπορτάζ της η ΕΣΤΙΑ.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ