Πρωτοφανής παραδοχή του υπ. Άμυνας: «Δεν είναι καλή εποχή να λες πράγματα εναντίον της Τουρκίας» (video)

Σε δημόσια δήλωσή του και μάλιστα στη Βουλή, ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, δήλωσε πως δεν είναι και η καλύτερη εποχή να κακολογείς την Τουρκία στο ΝΑΤΟ.

Πρωτοφανής παραδοχή του υπ. Άμυνας: «Δεν είναι καλή εποχή να λες πράγματα εναντίον της Τουρκίας» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Ξέρετε, δεν είναι η καλύτερη εποχή να λες πράγματα εναντίον της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ, γιατί οι σύμμαχοι, είτε μας αρέσει είτε όχι, θέλουν να εξασφαλίσουν ότι η Τουρκία παραμένει προσδεδεμένη στο άρμα του ΝΑΤΟ. Εμείς θα λέμε αυτά που έχουμε να λέμε, θα αιτιολογούμε τις ενστάσεις μας και θα ζητάμε να μεταβάλει η Τουρκία τη συμπεριφορά της», ανέφερε στη Βουλή σε μια πρωτοφανή για υπουργό Άμυνας δήλωση κατευνασμού, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Όπως είναι φυσικό, οι δηλώσεις παναγιωτόπουλου προκάλεσαν ήδη αντιδράσεις στο εσωτερικό του κυβερνόντως κόμματος.

Σχετικά με το αίτημα της Αξιωματικής αντιπολίτευσης να συζητηθεί η αποστολή στρατιωτικού υλικού στην Ουκρανία, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τόνισε πως δεν τίθεται θέμα νέας αποστολής στρατιωτικού υλικού στην Ουκρανία. «

«Ό,τι στείλαμε από αμυντικό υλικό στην Ουκρανία, προήλθε από τα αποθέματά μας. Δεν θα αποδυναμώσουμε την άμυνα της Ελλάδας, προκειμένου να συνδράμουμε την Ουκρανία», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ