Παπαδημούλης: «Εντελώς λάθος η συνταγή Τσίπρα Θεέ πάρε την ΠΑΕ και διώξε κόσμο» (video)

«Δεν μπορεί να παραστήσει τώρα ο Τσίπρας τον Κεντρώο, δεν θα πείσει κανέναν», δήλωσε με νόημα ο Δημήτρης Παπαδημούλης σε συνέντευξή του.

Παπαδημούλης: «Εντελώς λάθος η συνταγή Τσίπρα Θεέ πάρε την ΠΑΕ και διώξε κόσμο» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Προέρχομαι όχι από το 3% που ορισμένοι το λοιδωρούν και κάνουν λάθος, αλλά από το 1,5% του ΚΚΕ Eσωτερικού. Όλα αυτά τα χρόνια είμαι οπαδός της ενότητας και πιστεύω ότι με πρωταγωνιστή τον Τσίπρα, στον οποίο πρέπει να πιστώσουμε το μεγαλύτερο μέρος γι αυτή την εκρηκτική άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ, πιστεύω ότι και εγώ έχω βάλει το λιθαράκι μου», δήλωσε σε συνέντευξή του ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

«Νομίζω όμως ότι η συνταγή -που την ακούω από ορισμένους- Τσίπρα Θεέ πάρε την ΠΑΕ, διώξε κάποιους από το κόμμα γιατί έτσι θα καλπάσουμε στην εξουσία είναι εντελώς λάθος. Το αντίθετο χρειάζεται. Σύνθεση και συσπείρωση και να μη φοβόμαστε να λέμε ότι είμαστε ένα κόμμα της αριστεράς μπας και διώξουμε ψηφοφόρους. Είμαστε ένα κόμμα της σύγχρονης δυτικής Αριστεράς. Δεν μπορεί να παραστήσει τώρα ο Τσίπρας τον Κεντρώο, δεν θα πείσει κανέναν», δήλωσε με νόημα ο Δημήτρης Παπαδημούλης

«Μπορεί όμως και πρέπει να πει ότι τώρα έχω μεγαλύτερη εμπειρία και εγώ και το κόμμα μου, αξιοποιώ και καινούργιες δυνάμεις, δεν πετάω κανέναν. Και με βάση ένα πρόγραμμα διεκδικώ να κυβερνήσω καλύτερα από πριν», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ