Αγρότης σε τηλεοπτική εκπομπή: «Είμαι 50 χρόνια στη ΝΔ - Φτύνω τον εαυτό μου» (video)

Οργισμένος και μετανιωμένος με τον εαυτό του που είναι 50 χρόνια οργανωμένος στη ΝΔ, εμφανίστηκε αγρότης σε τοποθέτησή του σε τηλεοπτική εκπομπή.

Αγρότης σε τηλεοπτική εκπομπή: «Είμαι 50 χρόνια στη ΝΔ - Φτύνω τον εαυτό μου» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Είμαι αγρότης. Είμαι 73 χρονών. Δεξιός εκ παραδόσεως και 50 χρόνια οργανωμένος στη Νέα Δημοκρατία και φτύνω τον εαυτό μου που επίστευα ότι είναι λαϊκό κόμμα, δυστυχώς. Δεν είναι λαϊκό κόμμα, είναι ένα κόμμα. που υποστηρίζει τους εργοδότες και το κεφάλαιο. Εγώ λοιπόν παίρνω 447 ευρώ σύνταξη. Ούτε και εγώ δικαιούμαι λοιπόν το "διακοσάρι". Μήπως εγώ ανήκω στους πλουσίους και δεν το κατάλαβα;», είπε ο αγρότης που βγήκε σε ζωντανή τηλεφωνική σύνδεση σε εκπομπή του τηλεοπτικου σταθμού Blue Sky και την εκπομπή του δημοσιογράφου Σωτήρη Ξενάκη.

«Αυτό σας παρακαλώ να το μεταφέρετε στον εξ αριστερών σας που υποστηρίζει τη Νέα Δημοκρατία, γιατί εγώ την υποστήριζα 50 χρονια οργανωμένος, από την εποχή του Αβέρωφ. Ντρέπομαι και φτύνω τον εαυτό μου που εψήφιζα 50 χρόνια. 50 χρόνια! Ντροπή! Να το ακούσει όλη η Ελλάδα, δεν είναι η ΝΔ για τον λαϊκό κόσμο. Είναι για τους πλουσίους, για τους εργοδότες και τους ημέτερους. Είναι η ΝΔ του γέρου Μητσοτάκη και του νεότερου, η... φιλελεύθερη», συμπλήρωσε ο εμφανώς αγανακτισμένος και μετανιωμένος αγρότης.

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ