Τσίπρας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ μεγαλώνει και ο Εφιάλτης τελειώνει» (video)

«Η επιτυχία και η μαζική συμμετοχή στη διαδικασία του Συνεδρίου, δε θα είναι μονάχα ένα στοίχημα για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αλλά θα είναι και ένα μήνυμα απέναντι στη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος, την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Θα είναι ένα μήνυμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μεγαλώνει και ότι ο εφιάλτης τελειώνει», είπε κλείνοντας την ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας.

Τσίπρας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ μεγαλώνει και ο Εφιάλτης τελειώνει» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Να το βάλουν καλά στο μυαλό τους στην κυβέρνηση. Θα τα κλαδέψουμε εμείς τα κλεφτόδεντρά τους, για να δώσουμε ανάσα και στήριγμα στα νοικοκυριά και στις επιχειρήσεις και στην κοινωνία. Αυτό δεν είναι παροχολογία είναι υποχρέωση να δώσουμε ασπίδα κοινωνικής προστασίας στους πολλούς», δήλωσε μεταξυ άλλων, ο Αλέξης Τσίπρας στην αυλαία του 3ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Αναφερόμενος στι διαδικασίες του Συνεδρίου, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε: «Σας καλώ όλους να κάνουμε μια επανάσταση όχι μόνο στο τρόπο εκλογής αλλά και στο τρόπο σκέψης .. Θέλουμε ρεύματα ιδεών, όχι μηχανισμούς αναπαραγωγής αξιωματούχων».

«Κάποιοι έπαθαν ταραχή αυτές τις μέρες ακούγοντας το δίλλημα σοσιαλισμός βαρβαρότητα. Μην ταράζεστε. Αυτά που δεσμευτήκαμε δεν είναι ο σοσιαλισμός. Είναι απλά ο δρόμος για να αποφύγουμε τη βαρβαρότητα που γεννά η κυβέρνηση του εκλεκτού σας. Ο Σοσιαλισμός είναι το όραμά μας», συνέχισε μέσα σε χειροκροτήματα στο κατάμεστο γήπεδο του Φαλήρου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε αναφορά και στο σκάνδαλο Novartis, όσο και στις διώξεις δημοσιογράφων και δικαστικών.

«Προχώρησαν σε διώξεις ενοχλητικών δημοσιογράφων, όπως η Παπαδάκου και ο ΒαξεβάνηςΈκαναν παράνομες παρακολουθήσεις κινητών τηλεφώνων δημοσιογράφων που κάνουν ενοχλητικές έρευνες, για την ασυλία που έσπευσαν να δώσουν με αλλαγές στους ποινικούς κώδικες σε τραπεζίτες.

Βάφτισαν το σκάνδαλο σκευωρία. Στην πραγματικότητα οργάνωσαν μια συνωμοσία παρακρατικού τύπου για να ξεπλύνουν τους υπόπτους, να αφήσουν «αδιευκρίνιστα» τεράστια ποσά που βρέθηκαν σε λογαριασμούς στελεχών τους, και να καταδιώξουν δικαστικούς, πολιτικούς τους αντιπάλους, και δημοσιογράφους με στημένες κατηγορίες και διάτρητες διαδικασίες.

Και με τη συνωμοσία αυτή δεν κοροϊδεύουν μόνο το λαό, τον οποίο προφανώς θεωρούν λαό λωτοφάγων. Ευτελίζουν και τη Δικαιοσύνη, καθώς μετατρέπουν ένα τμήμα της σε τμήμα πραιτοριανών. Όλα αυτά δεν βαραίνουν γενικά τη κυβέρνηση. Βαραίνουν προσωπικά τον κ. Μητσοτάκη. Γιατί είναι προσωπικές του αποφάσεις η χειραγώγηση της ενημέρωσης και της δικαιοσύνης», υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Δείτε ολόκληρη την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ