Κυμπουρόπουλος: «Να στείλουμε στην Ουκρανία στρατιωτικό υλικό ανατολικού τύπου που έχουν οι Ένοπλες Δυνάμεις»

Στην εκκλησιαστική - συντηρητική ιστοσελίδα pentapostagma.gr έδωσε συνέντευξη ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Κυμπουρόπουλος: «Να στείλουμε στην Ουκρανία στρατιωτικό υλικό ανατολικού τύπου που έχουν οι Ένοπλες Δυνάμεις»
ΠΡΟΒΟΛΗ

Όπως αναφέρει το pentapostagma.gr, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, ζητάει χωρίς περιστροφές «να αποστείλουμε στην Ουκρανία και πρόσθετο υλικό ανατολικού τύπου που διαθέτουν οι Ένοπλες Δυνάμεις μας» και θεωρεί πως «οφείλουμε να αποσύρουμε όλα τα ρωσικής και ανατολικής σχεδίασης οπλικά συστήματα, τα οποία κρίθηκαν ακατάλληλα για το σύγχρονο πεδίο μάχης».

«Στον πόλεμο αυτό έχουμε δύο φυσικά συγκρουόμενες προπαγάνδες, την ουκρανική που επιθυμεί να διατηρήσει ψηλά το ηθικό του ουκρανικού λαού και την ρωσική που προσπαθεί να καλύψει την επιθετικότητα και την βία», αναφέρει μεταξύ άλλων στην αποκλειστική του συνέντευξη στο pentapostagma.gr ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Σύμφωνα με τον ίδιο «οφείλουμε να είμαστε ανυποχώρητοι ακόμα και αν η ρωσική ηγεσία κρίνει πως αξίζει μέσα στην απόγνωση της ήττας να προχωρήσει σε οποιαδήποτε μορφής κλιμάκωση».

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, συνεχίζει να μιλάει για απομώνοση της Τουρκίας καθώς εκτιμάει πως οι προσπάθειες της Τουρκίας για τον ρόλο του διαμεσολαβητή έχουν πέσει στο κενό και τονίζει: «Μπορεί λεκτικά ίσως να έχει σταματήσει η άσκηση πίεσης προς την Τουρκία, όμως πλέον θεωρείται αφερέγγυος εταίρος και σύμμαχος. Αυτός είναι εξάλλου και ο λόγος που η οποιαδήποτε ενίσχυση των δυνάμεων της Συμμαχίας στην Νοτιοανατολική Πτέρυγα της πραγματοποιείται αποκλειστικά δια μέσου της Αλεξανδρούπολης και η ενίσχυση των δυνάμεων της Συμμαχίας στην Μεσόγειο γίνεται με ορμητήριο την Σούδα»

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ