Σφοδρές αντιδράσεις εντός ΣΥΡΙΖΑ για την αποχώρηση του Νίκου Ξυδάκη απο ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5

Σε συνέχεια του εσωκομματικού "εμφυλίου" που ξέσπασε ανοιχτά την τελευταία ημέρα του 3ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, αλυσιδωτές αντιδράσεις προκαλεί εντός του κόμματος και η αποχώρηση του -απόλυτα πετυχημένου ως διευθυντή- Νίκου Ξυδάκη, από το ραδιοφωνικό σταθμό ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5.

Σφοδρές αντιδράσεις εντός ΣΥΡΙΖΑ για την αποχώρηση του Νίκου Ξυδάκη απο ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την απομάκρυνση του Νίκου Ξυδάκη από το Κόκκινο. Ο Νίκος έδωσε άλλον αέρα και κύρος ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5 και ανέβασε την ακροαματικότητα και την αξιοπιστία του. Ποια σκοπιμότητα επέβαλε να υπάρξει αυτή η λυπηρή εξέλιξη την επομένη του Συνεδρίου και πριν εκλεγούν τα νέα όργανα του κόμματος; Αισθάνεται κανείς την ανάγκη να απαντήσει;», γράφει σε ανάρτησή του στο facebook, o Νίκος Φίλης.


Απομακρύνεται ο Νίκος Ξυδάκης από το ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5: «Το ραδιόφωνο μπαίνει σ’ έναν άλλο κύκλο για τον οποίο δεν ρωτήθηκα και δεν με αφορά»

«Με αφορμή, αυτή τη φορά, το τέλος του Νίκου Ξυδάκη από το Στο Κόκκινο 105,5 : αυτά συμβαίνουν όταν σημαντικές αποφάσεις παίρνονται όχι εκεί που πρέπει, όχι συλλογικά – στα αρμόδια όργανα, αλλά κάπου αλλού, χωρίς καμία υποχρέωση λογοδοσίας. Να ξαναμιλήσουμε, λοιπόν, για το πόσο «παρωχημένη», πόσο «ιδεοληπτική» είναι η επιμονή στη συλλογικότητα και στη συνευθύνη σε ό,τι αφορά τη λήψη καίριων αποφάσεων;», αναφέρει, με ανάρτησή της η πρώην βουλευτρια και μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Αννέτα Καβαδία.

Πολλά μέλη, σύνεδροι, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αλλά και συνάδελφοι δημοσιογράφοι του Νίκου Ξυδάκη, εξέφρασαν επίσης την απορία τους για την απομάκρυνση του από το σταθμό.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ