ΣΥΡΙΖΑ: «Οι πολίτες παθαίνουν εγκεφαλικά και ο πρόεδρός της ΔΕΗ φτιάχνει βίλα εκατομμυρίων»"

Την παραίτηση του προέδρου της ΔΕΗ, Γιώργου Στάσση, ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από τον πρωθυπουργό με αφορμή την αποκάλυψη για το "ανάκτορο" που χτίζει στην Τζια το golden boy της ΔΕΗ, που πληρώνεται με 360.000 το χρόνο.

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι πολίτες παθαίνουν εγκεφαλικά και ο πρόεδρός της ΔΕΗ φτιάχνει βίλα εκατομμυρίων»
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Την ώρα που οι πολίτες παθαίνουν εγκεφαλικά από λογαριασμούς της ΔΕΗ, ο εκλεκτός του κ. Μητσοτάκη που την ιδιωτικοποίησε, κ. Στάσσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κυριακάτικης Δημοκρατίας, φτιάχνει πολυτελή έπαυλη 759 τ.μ. στη Τζια», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την αποκάλυψη της εφημερίδας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, σχετικά με το "ανάκτορο" που κατασκευάζει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ.

Όπως αναφέρει επίσης η ανακοίνωση της Αξιωματικής Αντιπολίτευση, «εντελώς συμπτωματικά ο κ. Στάσσης, πριν καν ξεκινήσει να παίρνει τα 360.000 ευρώ το χρόνο, ξεκίνησε την υπερπολυτελή κατοικία με πισίνες αμέσως μετά τον διορισμό του στη ΔΕΗ. Τα golden boys του κ. Μητσοτάκη έχουν πάει το πλιάτσικο σε διαστημικό επίπεδο».


Σάλος με το "ανάκτορο" που χτίζει ο πρόεδρος της ΔΕΗ στην Κέα


Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

"Την ώρα που οι πολίτες παθαίνουν εγκεφαλικά από λογαριασμούς της ΔΕΗ διπλάσιους και τριπλάσιους από τους μισθούς τους, ο εκλεκτός του κ. Μητσοτάκη που την ιδιωτικοποίησε, κ. Στάσσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κυριακάτικης Δημοκρατίας, φτιάχνει πολυτελή έπαυλη 759 τ.μ. στη Τζια.

Εντελώς συμπτωματικά ο κ. Στάσσης, πριν καν ξεκινήσει να παίρνει τα 360.000 ευρώ το χρόνο, ξεκίνησε την υπερπολυτελή κατοικία με πισίνες αμέσως μετά τον διορισμό του στη ΔΕΗ. Τα golden boys του κ. Μητσοτάκη έχουν πάει το πλιάτσικο σε διαστημικό επίπεδο.

Τσάμπα ζητάμε εκλογές από τον κ. Μητσοτάκη. Οι άνθρωποι θα μείνουν γαντζωμένοι στις καρέκλες τους μέχρι να φάνε και τα πόμολα.

Αφού ο κ. Στάσσης παραιτηθεί, ο κ. Μητσοτάκης οφείλει εξηγήσεις".

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ