"Κύκλοι" της ΔΕΗ δικαιολογούν το "ανάκτορο" του Στάσση - Χαμός στο Twitter

Μάθαμε λοιπόν και τους "κύκλος" της ΔΕΗ. 

ΠΡΟΒΟΛΗ

Σύμφωνα με «κύκλους της ΔΕΗ», όπως αναφέρουν φιλοκυβερνητικά Μέσα, «ο κ. Στάσσης πριν αναλάβει καθήκοντα στη ΔΕΗ επί τουλάχιστον μια 15ετία διατέλεσε υψηλόβαθμο στέλεχος (CEO) της Enel, στο εξωτερικό, με μισθούς πολλαπλάσιους σε σχέση με τις σημερινές απολαβές του στη ΔΕΗ. Προσθέτουν επίσης  πως η απόκτηση της έκτασης και η ανέγερση δύο κατοικιών συνολικού εμβαδού 759 τ.μ. έχει καθαρά επενδυτικό χαρακτήρα. Ο κ. Στάσσης είναι πολιτικός μηχανικός και το 2018, μια περίοδο που η Ελλάδα έβγαινε σταδιακά από την οικονομική κρίση, αποφάσισε να προχωρήσει σε μια  επένδυση στο real estate σε ένα νησί του Αιγαίου, με στόχο την εκμετάλλευση των κατοικιών».

«Είναι άστοχο και παραπλανητικό να επικαλούνται  τα δημοσιεύματα μια επένδυση ενός στελέχους που υπηρέτησε επί χρόνια σε πολυεθνικές και είχε την οικονομική δυνατότητα, με τη σημερινή του ιδιότητα ως προέδρου και CEO της ΔΕΗ και τουλάχιστον ανοίκειο να τη συνδέουν με  τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αυτή την περίοδο τα νοικοκυριά με τους λογαριασμούς ρεύματος», καταλήγουν οι "κύκλοι".

Σχετικό δημοσίευμα με τους «κύκλους της ΔΕΗ», έσπευσε σήμερα, Μ. Σάββατο, να κοινοποιήσει και ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Οι χρήστες του Twitter δεν άφησαν ασχολίαστους τις δικαιολογίες των «κύκλων της ΔΕΗ».

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ