Τσακαλώτος κατά Ανδρουλάκη για τους "ύμνους" σε Μακρόν

Απάντηση στον πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ σχετικά με αποθεωτικές δηλώσεις του για τον Εμμανουέλ Μακρόν, από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Τσακαλώτος κατά Ανδρουλάκη για τους
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Η Ευρώπη σε αυτή τη δύσκολη περίοδο έχει ανάγκη από ηγέτες, που κατανοούν την ανάγκη για περισσότερες κοινές πολιτικές μεταξύ των ευρωπαϊκών λαών», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Νίκος Ανδρουλάκης, αναφερόμενος στη νίκη του Μακρόν στις γαλλικές, προεδρικές εκλογές.

Με ανάρτησή του στο facebook, o Ευκλείδης Τσακαλώτος, απάντησε στον πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ.

«Αν ο κ. Ανδρουλάκης πιστεύει ότι η κεντρική συμβολή του Μακρόν στη γαλλική πολιτική είναι ότι προωθεί προοδευτικές κοινωνικές πολιτικές, προφανώς δεν έχει καταλάβει πολλά από όσα συμβαίνουν στη Γαλλία. Η Λεπέν είναι η λαϊκιστική απάντηση στην έλλειψη τέτοιων πολιτικών και σε έναν ηγέτη με άψογα νεοφιλελεύθερα διαπιστευτήρια. Άλλο η ανακούφιση για την ήττα της Λεπέν, κι άλλο το να μην βλέπουμε την πραγματικότητα όπως είναι. Να μην βλέπουμε ποιες πολιτικές της έστρωσαν τον δρόμοΕλπίζω ειλικρινά να μην είναι αυτό το σοσιαλδημοκρατικό όραμά του για το μέλλον. Αλλιώς ζήτω πού καήκαμε», έγραψε ο πρώην υπουργός Οικονομικών.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ