Κυβέρνηση: Το "ανάκτορο" του προέδρου της ΔΕΗ είναι... επένδυση

Πλήρης κάλυψη της κυβέρνησης στο golden boy και πρόεδρο της ΔΕΗ, Γιώργο Στάσση, σχετικά με το σάλο που προκάλεσε το "παλάτι" που χτίζει στην Τζια.

Κυβέρνηση: Το
ΠΡΟΒΟΛΗ

Η αποκάλυψη ότι ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Γιώργος Στάσσης -με απολαβές 360.000 ευρώ το χρόνο- χτίζει εξοχικό «ανάκτορο» στη Τζια, δεν εμπόδισε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να παρέχει πλήρη κάλυψη, λέγοντας μάλιστα πως πρόκειται για «επένδυση».


Σάλος με το "ανάκτορο" που χτίζει ο πρόεδρος της ΔΕΗ στην Κέα


Ο Γιάννης Οικονόμου κάλυψε πλήρως τον Γιώργο Στάσση, αναφέροντας το παρελθόν του σε διευθυντικές θέσεις εταιρειών με υψηλές αμοιβές και απαντώντας σε καταγγελίες και δημοσιεύματα σχετικά με "μαύρο" χρήμα και παράνομες δραστηριότητες του διορισμένου διευθύνοντα συμβούλου της ΔΕΗ.

«Ο κύριος Στάσσης πολύ πριν γίνει πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ είχε μία επαγγελματική πορεία σε πολυεθνικές εταιρείες με πολύ υψηλές αμοιβές, που του επέτρεψαν να δρομολογήσει πριν γίνει διευθύνων σύμβουλος στη ΔΕΗ να υλοποιήσει την επένδυση αυτή (...) αν υπάρχουν οποιεσδήποτε καταγγελίες, η χώρα διαθέτει θεσμικά όργανα για να τις διερευνά», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ