Βουλευτής ΝΔ για διακοπές ρεύματος: «Το τζάμπα και το δωρεάν τελείωσε» (video)

Την ώρα που από την 1η έως την 21η Απριλίου έχει γίνει διακοπή ρεύματος σε πάνω από 6000 νοικοκυριά και οι εντολές διακοπής ξεπερνούν τις 26000, τα στελέχη της ΝΔ, συνεχίζουν να προκαλούν την κοινωνία που κυριολεκτικά έχει γονατίσει.

Βουλευτής ΝΔ για διακοπές ρεύματος: «Το τζάμπα και το δωρεάν τελείωσε» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Κοιτάξτε, δεν είμαστε στην εποχή του τζάμπα ούτε του δωρεάν. Ο καθένας πρέπει να πληρώνει τις υποχρεώσεις του», δήλωσε στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ, ο βουλευτής της ΝΔ, Βασίλης Οικονόμου.

«Μα δεν ήταν ποτέ τζάμπα η ΔΕΗ, ο κόσμος πλήρωνε το ρεύμα», είπε απευθυνόμενος στον βουλευτή της ΝΔ, ο παρουσιαστής της εκπομπής.

«Στο τζάμπα όμως έχει γαλουχηθεί μια κοινωνία, η οποία πρέπει αυτή τη στιγμή να καταλάβει...», συνέχισε ο Βασίλης Οικονόμου για να τον διακόψει ξανά ο παρουσιαστής και να του πει πως «ο συνταξιούχος έχει ανοίξει τη ΔΕΗ και ο λογαριασμός είναι μεγαλύτερος απ' τη σύνταξη και λέει παιδιά ή θα φάω ή θα πληρώσω το ρεύμα».

Απτόητος ο βουλευτής της ΝΔ, όμως, συνέχισε: «Πιστεύετε ότι ο συνταξιούχος δεν μπορεί να πληρώσει; Δηλαδή απ' τα δυόμιση εκατομμύρια συνταξιούχων αυτός δεν μπορεί; Μου λέτε τώρα ότι δυόμιση εκατομμύρια συνταξιούχοι δεν μπορούν να πληρώσουν λογαριασμούς. Ο κόσμος ζορίζεται αλλά εδώ πρέπει να δούμε πως μπορεί η ΔΕΗ να μείνει όρθια για να μπορούμε να λειτουργήσουμε σα χώρα».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ