Αυτιάς: «Υπάρχουν φιλότιμοι πολίτες που κόβουν το φαγητό για να πληρώσουν το ρεύμα» (video)
Η "ενημέρωση" από συγκεκριμένα μεγάλα κανάλια, όχι απλά έχει πιάσει πάτο, αλλά πλέον προσβάλει βάναυσα την προσωπικότητα και την αξιοπρέπεια των πολιτών.


«Είπε μια γυναίκα σε ένα ρεπορτάζ "τρεις βδομάδες έκοψα ακόμα και το φαγητό για να έχω το ρεύμα". Υπάρχουν φιλότιμοι άνθρωποι», είπε ο Γιώργος Αυτιάς στην εκπομπή του στον ΣΚΑΪ, έχοντας φυσικά έτοιμη τη δήλωση μιας γυναίκας που έλεγε στην κάμερα του καναλιού πως «δε θα φάω δύο βδομάδες για να πληρώσω το ρεύμα, γιατί αυτό με κυνηγάει, το φαΐ μπορώ να το σταματήσω».
Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα.
Εσείς έχετε φιλότιμο να μείνετε νηστικοί δυο βδομάδες για να πληρώσετε το ρεύμα, όπως λέει ο μούλος ο Αυτιάς ή είστε τίποτε κομμούνια που θέλετε και ρεύμα και φαΐ;
— Πλεμπαίος (@plebeos) April 30, 2022
Η λέξη Φιλότιμο δεν υπάρχει σε άλλη γλώσσα γιατί δεν υπάρχουν άλλοι τόσο μαλάκες όσο οι βλαχοβαλκάνιοι. pic.twitter.com/ZHyJezyUWC