"Ανέμελο" γλέντι με πρωταγωνιστή τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Ικαρία - Συνωστισμός και κανένα μέτρο προστασίας (video - εικόνες)

Την ίδια ημέρα που οι πολίτες κλήθηκαν, με πρωτοφανή προχειρότητα, να κλειστούν στα σπίτια τους από τις 6 το απόγευμα και η αστυνομία -πριν δύο μήνες- απειλούσε ότι θα ελέγχει τα σπίτια για το ρεβεγιόν της πρωτοχρονιάς (με 1+1 οικογένεια), ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που περνάει το Σαββατοκύριακό του στην Ικαρία, παρευρέθηκε στην οικία του τοπικού βουλευτή, Χριστόδουλου Στεφανάδη, όπου δεκάδες άτομα έτρωγαν και γλεντούσαν, χωρίς το παραμικρό μέτρο προστασίας και προφανή συνωστισμό.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Την κεφάτη παρέα αποτελούσαν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, ο γ.γ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, ο γ.γ. Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης, ο γ.γ. Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων Ευάγγελος Κυριαζόπουλος και ο Διοικητής της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου, Χρήστος Ροϊλός.

Την ώρα μάλιστα που η κουστωδία του πρωθυπουργού διασκέδασε συνωστισμένη σε ένα μικρό χώρο χωρίς μέτρα προστασίας, κάτω απ’ την οικία του βουλευτή, υπήρχε πλήθος αστυνομικών και φρουρών, ενώ συνεχώς ανεβοκατέβαινε κόσμος στο σπίτι του βουλευτή.

Την απερίγραπτη αυτή κατάσταση, κατέγραψαν με φωτογραφίες και βίντεο, κάτοικοι του νησιού.

Δείτε για παράδεγμα, το βίντεο που δημοσίευσε το news247.

Μία κάτοικος του νησιού, που διαμένει απέναντι από το σπίτι του Χριστόδουλου Στεφανάδη, εμφανώς εκνευρισμένη από το θέαμα του απροκάλυπτου συνωστισμού χωρίς μάσκες, έφτασε στο σημείο να γράψει πως θα καταγγείλει το "γλέντι ανομίας" στο οποίο συμμετείχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο εξοχωτατος πρωθυπουργός μας, συν τρώγει με άλλα 30 άτομα στη βεράντα του σπιτιού του βουλευτή Σαμου Στεφαναδη...

Δημοσιεύτηκε από Eleni Nitsola στις Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2021

"Γλέντι" -σε καραντίνα βέβαια- στήθηκε και από τους χρήστες του Twitter.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ