«Κάνε κάτι να φύγει ο γκαντέμης» - Τσίπρας: «Δεν είναι γκαντέμης, οι πολιτικές του φταίνε» (video)
Γέλιο προκάλεσε ο διάλογος που είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με ηλικιωμένη κάτοικο του Κερατσινίου κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην περιοχή.


«Κάνε κάτι να φύγει η λέρα. Κάνε κάτι να φύγει αυτός ο γκαντέμης από πάνω μας», είπε μία ηλικιωμένη κάτοικος του Κερατσινίου, με τον Αλέξη Τσίπρα να προσπαθεί να της εξηγήσει πως ο πρωθυπουργός δεν είναι γκαντέμης, αλλά οι πολιτικές που εφαρμόζει είναι αυτές που κάνουν κακό στον τόπο.
Βέβαια, η κυρία συνέχισε: «Γκαντέμης είναι ο κερατάς. Από την ημέρα που βγήκε, έκαμε μια άσπρη μέρα;»
Ο Αλέξης Τσίπρας, πραγματοποίησε σήμερα, (07/05), περιοδεία στην αγορά του Κερατσινίου.
Κατά τη διάρκεια της περιοδείας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συζήτησε με εμπόρους και καταναλωτές για την δραματική κατάσταση που αντιμετωπίζει η χώρα, αλλά και για τα καθυστερημένα και ανεπαρκή, όπως τα χαρακτήρισε, μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός.