Νέα "χτυπήματα" με ακροδεξιά ρητορική από Θεοδωρικάκο κατά του Μπακογιάννη

Συνεχίζεται η κόντρα που ξέσπασε μετά από συνέντευξη του Κώστα Μπακογιάννη στον ΣΚΑΪ, όπου δήλωσε πως η κατάσταση ανασφάλειας στην Αθήνα έχει φτάσει στο απροχώρητο και πως εδώ και ένα μήνα ζητάει συνάντηση με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο.

Νέα
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Τάκη, έχουμε πρόβλημα και πρέπει να κάνουμε κάτι να το λύσουμε» είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Μπακογιάννης στη συνέντευξή του.

Άμεσα, "κύκλοι" του Τάκη Θεοδωρικάκου κατηγόρησαν τον Κώστα Μπακογιάννη ότι φαίνεται πως «διαφωνεί με τις επιχειρήσεις "σκούπα" της ΕΛ.ΑΣ.».

Μάλιστα οι "κύκλοι" του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, επανείλθαν με νέα διαρροή προς τα ΜΜΕ, λέγοντας πως δεν υπάρχει λόγος για επικοινωνία Θεοδωρικάκου με τον Δήμαρχο Αθηναίων, καθώς, όπως ισχυρίζονται, ο δήμαρχος Αθηναίων επικοινωνεί με τον υφυπουργό.

«Η πραγματικότητα είναι ότι ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Κώστας Μπακογιάννης, είναι σε συνεχή επαφή και συνεργασία με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Ελευθέριο Οικονόμου, ο οποίος παρακολουθεί από κοντά τις δράσεις της Ελληνικής Αστυνομίας για την ενίσχυση της ασφάλειας στο κέντρο και στις γειτονιές της Αθήνας, εκ μέρους του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη», αναφέρουν πηγές του υπουργείου.  

Μετά τη νέα πρόκληση του Τάκη Θεοδωρικάκου, η αντίδραση του Κώστα Μπακογιάννη, ήταν έντονη και μέσω διαρροών ανέφερε: «Ο υπουργός ας περπατήσει στους δρόμους και τις γειτονιές της Αθήνας για να δει και των κατοίκων τις πραγματικότητες. Ο δήμαρχος θα τον συνοδεύσει και θα τον ξεναγήσει ευχαρίστως. Αλλη ανακοίνωση, δήλωση, ανάρτηση, δεν έχει. Δεν είναι δική μας δουλειά αυτή».

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, απάντησε όμως ξανά, αυτή τη φορά, με επίσημη, ειρωνική ανακοίνωση, την οποία θα μπορούσε να είχε γράψει ακόμα και ακροδεξιά οργάνωση.

«Θα είναι χρήσιμο στον δήμαρχο Αθηναίων να συμμετέχει από πιο κοντά στις επόμενες επιχειρήσεις της Ελληνικής Αστυνομίας στο κέντρο και τις γειτονιές της Αθήνας για την αντιμετώπιση των παράνομων μεταναστών του παραεμπορίου και οποιουδήποτε παρανομεί. Εκτός αν πιστεύει ότι δεν είναι χρήσιμες αυτές οι δράσεις της Ελληνικής Αστυνομίας».

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ