Πανηγυρίζει ο υπουργός Ανάπτυξης για το προκλητικό "μαγείρεμα" και τα «μηδενικά υπερκέρδη» των παρόχων ενέργειας

Πορκλητική ανάρτηση του Άδωνη Γεωργιάδη. Διαρροές για μηδενικά κέρδη των παρόχων ενέργειας.

Πανηγυρίζει ο υπουργός Ανάπτυξης για το προκλητικό
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Άνθρακας ο θησαυρός των υπερκερδών - Με την βούλα ΡΑΕ σχεδόν μηδενικό το αποτέλεσμα μετά την αφαίρεση εκπτώσεων και σταθερών τιμολογίων -Ποιος διέδιδε τα θηριώδη ποσά;», έγραψε στο Twitter ο υπουργός Ανάπτυξης, τον τίτλο δηλαδή από δημοσίευμα της ιστοσελίδας energypress.gr.

Όπως αναφέρει το -σε φιλοκυβερνητική γραμμή- δημοσίευμα που ενθουσίασε τον Άδωνη Γεωργιάδη:

«"Βόμβα" μεγατόνων αναμένεται να σκάσει σήμερα στο ελληνικό κοινοβούλιο όπου ο πρόεδρος της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Αθανάσιος Δαγούμας, θα προσέλθει στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας σε ακρόαση επί του πορίσματος για τα υπερκέρδη των εταιρειών ενέργειας για να ανακοινώσει στους βουλευτές ότι “άνθρακας” τελικά ο θησαυρός..

Την στιγμή που επί τουλάχιστον δύο μήνες, άγνωστο ποιοι διέδιδαν ότι τα αθέμιτα κέρδη των παραγωγών ενέργειας ήταν μεγάλα... παρασύροντας και τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα να επιμένει ότι ξεπερνούν το 1,5 δις. ευρώ, οι ασκήσεις υπολογισμού της επίπτωσης των σταθερών τιμολογίων που έτρεξαν οι εταιρείες σύμφωνα με τις υποδείξεις της ΡΑΕ, δείχνουν σχεδόν μηδενισμό του αποτελέσματος!»

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ