Ανήκουστη δήλωση του διευθυντή Γραφείου Τύπου της ΝΔ - Διαγραφή του ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ (video)

Σε μια κυριολεκτικά, εθνικά επικίνδυνη δήλωση προέβη ο γνωστός διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός.

Ανήκουστη δήλωση του διευθυντή Γραφείου Τύπου της ΝΔ - Διαγραφή του ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Άκουσα μια ομιλία του κ. Τσίπρα στη Βουλή που ήταν ακριβώς η εκπροσώπηση των Τούρκων», είπε, σε ρόλο Χρυσής Αυγής, ο Νίκος  Ρωμανός στο τηλεοπτικό κανάλι Blue Sky.

Άμεση ήταν η οργισμένη αντίδραση του ανεξάρτητου βουλευτή Παναγιώτη Κουρουμπλή, αλλά και του δημοσιογράφου, παρουσιαστή της εκπομπής, Σωτήρη Ξενάκη.

«Είστε τρελός; Τι να είναι αυτά που λέτε. Να τα πάρετε πίσω και να ζητήσετε συγγνώμη. Είναι ντροπή σας. Είσαστε εσείς οι πατριώτες και εμείς οι προδότες;», είπε, έξω φρενών, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ακόμα και ο παρουσιαστής της εκπομπής, Σωτήρης Ξενάκης, εξέφρασε έντονα την ενόχλησή του προς το Νίκο Ρωμανό λέγοντάς του «δεν μου άρεσε καθόλου η έκφρασή σας. Ήταν ατυχέστατη και ακραία».

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Νίκος Ρωμανός, αρνήθηκε να ανακαλέσει και επέμεινε ότι ο Αλέξης Τσίπρας «υιοθετεί τις θέσεις της Τουρκίας για να κάνει κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και όχι να υποστηρίξει τα εθνικά συμφέροντα».

Διαγραφή Ρωμανού από τη ΝΔ ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο διευθυντής του γραφείου τύπου της ΝΔ κ. Ρωμανός απέδειξε για ακόμη μια φορά το μέγεθος της πολιτικής παρακμής την οποία εκπροσωπεί δηλώνοντας με θράσος σε τηλεοπτική του εμφάνιση ότι η ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν «ομιλία τουρκικής εκπροσώπησης».

Φράσεις που είχαμε συνηθίσει να ακούμε από Χρυσαυγίτες, τις εκστομίζουν δίχως ίχνος πολιτικής ευθύνης και ιστορικής συνείδησης αυτού που λένε κορυφαία στελέχη του κυβερνώντος κόμματος.

Ο κ. Μητσοτάκης έχει μια τελευταία ευκαιρία να αποδείξει ότι δεν έχει κάνει τον εθνικό διχασμό στρατηγική του επιλογή μπροστά στα τρομακτικά του αδιέξοδα και ότι δεν έχει μετατρέψει την Νέα Δημοκρατία του σήμερα σε Ελληνικό Συναγερμό του ‘50. Όπως και τότε έτσι και τώρα η Δεξιά είναι η τελευταία που μπορεί να δίνει μαθήματα πατριωτισμού.

Να διαγράψει από τη ΝΔ σήμερα κιόλας τον άθλιο διευθυντή του γραφείου τύπου της».

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ