Τσίπρας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον το μαζικότερο κόμμα στην Ελλάδα - Θα είμαστε πρώτοι στις εκλογές» (video)

Την αλματώδη εκτόξευση του αριθμού μελών στις 172.000 ανακοίνωσε σε πανηγυρική ομιλία του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας

Τσίπρας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον το μαζικότερο κόμμα στην Ελλάδα - Θα είμαστε πρώτοι στις εκλογές» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Σήμερα κάναμε ένα μεγάλο, ένα σπουδαίο, ένα αποφασιστικό βήμα για να ξαναφέρουμε την ελπίδα πίσω στην πατρίδα μας που το έχει ανάγκη», είπε αρχίζοντας την ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας.

«Θέλω να σας θυμίσω ότι το βράδυ της γλυκιάς ήττας του 2019 γιατί πήραμε το 32% του ελληνικού λαού, είχα υποσχεθεί ότι αυτό το μεγάλο ποσοστό που μας έδωσε ο δημοκρατικός κόσμος της πατρίδας μας είναι μια εντολή να αντιστοιχηθεί ο κομματικός ΣΥΡΙΖΑ των 30.000 τότε μελών, με τον κοινωνικό ΣΥΡΙΖΑ των δεκάδων χιλιάδων προοδευτικών πολιτών που μας στήριζαν και μας στηρίζουν», συνέχισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σήμερα γίναμε το μαζικότερο κόμμα ενεργών μελών στη χώρα μας και ένα από τα πιο μαζικά κόμματα της Αριστεράς σε ολόκληρη την Ευρώπη. Αυτό μετατρέπει την ελπίδα σε ισχυρή δύναμη αλλαγής».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ των 30.000 μελών τότε, κέρδισε τρεις απανωτές εκλογικές αναμετρήσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ των 172.000 μελών σήμερα είναι βέβαιο ότι θα είναι πρώτο κόμμα και με διαφορά στις επόμενες εκλογές όποτε και αν αποφασίσει να στήσει κάλπες ο κ. Μητσοτάκης», κατέληξε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ