Εκλογές ΝΔ: Όταν ο Μεϊμαράκης έλεγε στον Μητσοτάκη «άντε και γ.... κωλ....» (video)

Εκλογές ΝΔ: Όταν ο Μεϊμαράκης έλεγε στον Μητσοτάκη «άντε και γ.... κωλ....» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Την Κυριακή, 22 Νοεμβρίου, 2015, οι προγραμματισμένες εκλογές στη ΝΔ, διακόπτονται για… αδιευκρίνιστο λόγο, με τον Βαγγέλη Μείμαράκη να πρηγείται καθαρά και να έχει πιθανότητες να εκλεγεί από τον πρώτο γύρο.

Ας θυμηθούμε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του MEGA εκείνη την περίοδο και το οργισμένο τηλεφώνημα, με τα "γαλλικά" του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πρόσφατα, με άρθρο του στην εφημερίδα ΕΣΤΙΑ -που πρόσκειται παραδοσιακά στη συντηρητική παράταξη- ο έμπειρος δημοσιογράφος και διευθυντής της εφημερίδας Μανώλης Κοττάκης, άφησε υπόνοιες νοθείας, αναφερόμενος στο παρασκήνιο της ανάδειξης του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ.

Μεταξύ πολλών άλλων, ο Μανώλης Κοττάκης έγραψε για:

- Τραπεζίτη που διέθεσε το τηλεφωνικό του κέντρο στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

- Αμερικανό διπλωμάτη, ο οποίος παρότρυνε φιλόδοξο πολιτικό –από τη Βόρεια Ελλάδα εννοεί- να διασπάσει το καραμανλικό μπλοκ, ως υποψήφιος.

- Στελέχη του ΠΑΣΟΚ που έγραψαν 10.000 μέλη στη ΝΔ για να ψηφίσουν Μητσοτάκη.

- Γνωστή τηλεφωνική εταιρία που ευθύνεται για το φιάσκο της πρώτης Κυριακής, που έβγαζε πρόεδρο τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη με 50+%.

- Δεύτερη ακόμα πιο γνωστή τηλεφωνική εταιρεία που ανέλαβε την επαναληπτική εκλογή και είχε εμπλακεί στην… παρακολούθηση Καραμανλή.

- Τον Αντώνη Σαμαρά που κινητοποίησε τις δυνάμεις του πανελλαδικά υπέρ του υιού Μητσοτάκη.

- Τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη που «έκανε τα μαγικά του» σε κορυφαία στελέχη της ΝΔ για να "αδρανοποιηθούν" ή να κάνουν «λευκή απεργία» την τελευταία εβδομάδα.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ