Υποκρισία Μητσοτάκη για τα ΛΟΑΤΚΙ+ παιδιά - Ο Υμηττός, η καταψήφιση νόμων και συνταγματικών άρθρων (video)

Πέντε χρόνια μετά την περιβόητη ιστορία για τον Υμηττό, την καταψήφιση της νομικής αναγνώρισης ταυτότητας φύλου που είχε φέρει στη βουλή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τρία χρόνια μετά την απόρριψη της αναθεώρησης του άρθρου 5 του Συντάγματος, που θα απαγόρευε κάθε μορφής διάκριση που αφορά σεξουαλικό προσανατολισμό και ταυτότητα φύλο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει δημόσιες σχέσεις και μάλιστα νουθετεί τους γονείς των ΛΟΑΤΚΙ+ παιδιών, προτρέποντάς τους να μην σταματήσουν να τα αγαπούν. Έχει και η υποκρισία τα όριά της.

Υποκρισία Μητσοτάκη για τα ΛΟΑΤΚΙ+ παιδιά - Ο Υμηττός, η καταψήφιση νόμων και συνταγματικών άρθρων (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Ως πατέρας, απευθύνομαι, σήμερα, στους γονείς των ΛΟΑΤΚΙ+ παιδιών. Για να τους ζητήσω το προφανές: να μη σταματήσουν ποτέ να τα αγαπούν και να τα στηρίζουν. Αλλά και ως Πρωθυπουργός δεσμεύομαι ότι δεν θα αφήσω κανέναν μόνο του σ’ αυτόν τον αγώνα ελευθερίας και ισότητας», δήλωσε σήμερα, τη Διεθνή Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, Τρανσφοβίας και Αμφιφοβίας, ο Πρωθυπουργός με μαγνητοσκοπημένο του μήνυμα και με τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, να υπενθυμίζουν το ομοφοβικό και τρανσφοβικό παρελθόν και παρόν της συντηρητικής παράταξης.

Σύσσωμη η ΝΔ και φυσικά ο πρόεδρός της, Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε καταψηφίσει –από κοινού με Χρυσή Αυγή– τη νομική αναγνώριση ταυτότητας φύλου.

Η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν υπερψήφισε καν την αναθεώρηση του άρθρου 5 του Συντάγματος, που θα απαγόρευε κάθε μορφής διάκριση που αφορά σεξουαλικό προσανατολισμό και ταυτότητα φύλο.

«Μίλησα με ειδικούς. Ένας από αυτούς μου διηγήθηκε λοιπόν μια ιστορία για ένα παιδί που τον βρήκε και του ζήτησε να συνηγορήσει στην αλλαγή φύλου επειδή ανέβηκε στο Υμηττό και του το ζήτησε ένας εξωγήινος. Αυτή είναι πραματική ιστορία κ. υπουργέ», είχε πει σε μία αλησμόνητη ομιλία του στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ