"Λάδι στη φωτιά" από Δόμνα Μιχαηλίδου: «Μόνο το "Χαμόγελο του Παιδιού" αντιδρά με τις προδιαγραφές» (video)

Την ώρα που μετά τη χθεσινή μαραθώνια συνέντευξη Τύπου από το "Χαμόγελο του Παιδιού" υπάρει γενικός ξεσηκωμός για τον κίνδυνο λουκέτου, η Δόμνα Μιχαηλίδου, ρίχνει "λάδι στη φωτιά" με δηλώσεις της.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Η υφυπουργός εργασίας ισχυρίζεται πως οι αυστηρότατες προϋποθέσεις της κοινής Υπουργικής Απόφασης 40494/3.5.2022 και ο Νόμος 4921/2022, καθώς και οι σχετικές κυρώσεις σε περιπτώσεις μη συμμόρφωσης (ποινή φυλάκισης κατ' ελάχιστον ενός έτους, παύση του Δ.Σ. και υπέρογκα πρόστιμα) – χωρίς να περιλαμβάνει όμως τους δημόσιους και εκκλησιαστικούς φορείς – , βρίσκει αντίθετο μόνο το "Χαμόγελο του Παιδιού" που κινδυνεύει με "λουκέτο".


Χαμόγελο του Παιδιού: Αντικυβερνητική οργή στο Twitter


«Μόνο ένας φορέας παιδικής προστασίας φαίνεται να είναι αντίθετος στις προδιαγραφές που διασφαλίζουν ότι τα παιδιά μας θα είναι ασφαλή. Επιμένω και υπνεθυμίζω, καμία δομή δεν κλείνει. Έχουμε δώσει έναν χρόνο από σήμερα, έτσι ώστε οι δομές να προσαρμοστούν στους κανόνες», δήλωσε με νόημα η Δόμνα Μιχαηλίδου, στοχοποιώντας το "Χαμόγελο του Παιδιού" που επιμένει πως η εφαρμογή των άρθρων της υπουργικής απόφασης θα έχει τραγικές επιπτώσεις για 241 παιδιά που φιλοξενούνται σήμερα στις υποδομές του.


Χαμόγελο του Παιδιού: «Η κυβέρνηση μας κλείνει - Στο απυρόβλητο εκκλησιαστικά ιδρύματα και "φίλοι" της υπουργού» (video)

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ