Παραδοχή - σοκ από Άδωνη: «Περισσότερα φθηνά εργατικά χέρια στην Ελλάδα - περισσότερα χρήματα κέρδος για την Pfizer» (video)

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται βίντεο με ομιλία του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνη Γεωργιάδη, με σοκαριστικές αποκαλύψεις για το πως αντιλαμβάνεται η κυβέρνηση το παρόν και το μέλλον της εργασίας στην Ελλάδα.

Παραδοχή - σοκ από Άδωνη: «Περισσότερα φθηνά εργατικά χέρια στην Ελλάδα - περισσότερα χρήματα κέρδος για την Pfizer» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Η Pfizer ήταν η πρώτη επένδυση που έκανα ως υπουργός, ήταν η πρώτη μου μεγάλη επιτυχία. Η συμφωνία με την Pfizer ήταν για να κάνουν ένα digital center (σ.σ. προφανώς εννοεί data center) στην Θεσσαλονίκη για 200 θέσεις εργασίας. Μετά από ένα χρόνο οι θέσεις εργασίας αυξήθηκαν σε 500. Μετά σε 700 και τώρα όπως μας έχουν πει θα τις κάνουν 1000. Όταν ρώτησα για πιο λόγο -ενώ η συμφωνία και τα κίνητρα που είχαμε βάλει ήταν για 200 θέσεις- έφυγαν πολύ πέραν της συμφωνίας, μου είπαν είμαστε ενθουσιασμένοι διότι βρήκαμε χιλιάδες βιογραφικά ανθρώπων πολύ υψηλής κατάρτισης, όπου πληρώνονται για να παράγουνε ένα πολύ υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα με πολύ λιγότερα χρήματα απ' ότι αν είχαμε τους ίδιους ανθρώπους στην Β. Ευρώπη ή στην Β. Αμερική. Άρα όσους περισσότερους τέτοιους έχουμε εδω, τόσο περισσότερα χρήματα κερδίζει η Pfizer», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης από το βήμα του πρώτου Επιχειρηματικού Φόρουμ Αμμοχώστου, στην Κύπρο, στις 12 Μαΐου, 2022.

 

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ