Τσακαλώτος: «Η επιβολή ποδιάς στα σχολεία δεν είναι μακριά»

Τσακαλώτος: «Η επιβολή ποδιάς στα σχολεία δεν είναι μακριά»
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Το "φιλελεύθερο" κράτος, όταν δεν του αρέσει η τροπή που παίρνουν τα πράγματα γίνεται παρεμβατικό και αυθαίρετο κατά το δοκούν. «Είστε ελεύθεροι αρκεί να κάνετε ότι θέλω εγώ»… Φοβάμαι πως και η επιβολή ποδιάς δεν είναι μακριά», αναφέρει μεταξύ άλλων, σε ανάρτησή του ο πρώην υπουργός Οικονομικών, τονίζοντας πως πρέπει να «στείλουμε σπίτι της» τη Νίκη κεραμέως.

Ολοκληρη η ανάρτηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου:

Έχω πει πολλές φορές ότι η κυρία Κεραμέως είναι η χειρότερη υπουργός παιδείας όλων των εποχών. Κάθε μέρα όμως ξεπερνάει τον εαυτό της.

Τώρα η «φιλελεύθερη» υπουργός παιδείας θέλει να επιβάλει στους φοιτητές πως θα ψηφίζουν. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η κυβέρνηση βάζει τα ΜΑΤ να τσακίζουν στο ξύλο όποιον φοιτητή διαφωνεί με την αυτού εξοχότητά της.

Το «φιλελεύθερο» κράτος, όταν δεν του αρέσει η τροπή που παίρνουν τα πράγματα γίνεται παρεμβατικό και αυθαίρετο κατά το δοκούν. «Είστε ελεύθεροι αρκεί να κάνετε ότι θέλω εγώ»…

Φοβάμαι πως και η επιβολή ποδιάς δεν είναι μακριά.

Πραγματικά όχι ως πολιτικός αλλά ως πανεπιστημιακός κάνω έκκληση στους συναδέλφους, στους πανεπιστημιακούς δασκάλους, σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα:

Αυτή η κυβέρνηση αυταρχισμού και βίας δεν αντέχεται.

Ας κάνουμε την κυρία Κεραμέως να προσφέρει τα μέγιστα που μπορεί στην εκπαιδευτική κοινότητα: Ας την στείλουμε σπίτι της.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ