Σκέρτσος: «H συνταξιούχος μάνα μου ζορίζεται – Δεν είμαστε από άλλο πλανήτη» (video)

Η μία προκλητική δήλωση διαδέχεται την άλλη, στην προσπάθεια κυβερνητικών στελεχών να δικαιολογήσουν την κοινωνική καταστροφή που φέρνει η αδράνεια της κυβέρνησης να προστατέψει τους πολίτες που βιώνουν μία άνευ προηγουμένου οικονομική "αφαίμαξη".

Σκέρτσος: «H συνταξιούχος μάνα μου ζορίζεται – Δεν είμαστε από άλλο πλανήτη» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Δεν είμαστε μία κυβέρνηση η οποία είναι αδιάφορη. Είμαστε πάνω από τα προβλήματα και αγωνιζόμαστε. Νιώθουμε ότι ο κόσμος πονάει αυτή τη στιγμή. Το καταλαβαίνουμε. Εμένα η μάνα μου είναι συνταξιούχος, βλέπω πόσο ζορίζεται καθημερινά. Δεν είμαστε από άλλο πλανήτη», δήλωσε ο πρώην διευθυντής του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων και νυν υπουργός επικρατείας, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Η δήλωση του Άκη Σκέρτσου βέβαια προκαλεί -εκτός από τη νοημοσύνη των πολιτών- και διάφορα ερωτήματα, όπως για παράδειγμα, γιατί αφήνει τη μητέρα του να ζορίζεται καθώς εκ των πραγμάτων μπορεί να τη βοηθήσει.

Ο Άκης Σκέρτσος όμως δεν έμεινε εκεί.

Σε ερώτηση του Γιώργου Παπαδάκη για την αύξηση των αντικειμενικών αξιών σε περιοχές όπως το Κερατσίνι, με αποτέλεσμα να κοπούν επιδόματα και να αυξηθεί ο ΕΝΦΙΑ φτωχών οικογενειών, ο υπουργός Επικρατείας απάντησε κυνικά πως «αύξηση αντικειμενικών αξιών σημαίνει αύξηση της περιουσίας μας».

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ