Βαξεβάνης: «Μετά τα "αδιευκρίνιστα" και τα "αμετάφραστα", το επόμενο στάδιο είναι νοθεία στις εκλογές» (video)

Μετά την αποκάλυψη του εγγράφου που αποδεικνύει πως έχει το όνομα του Ανδρέα Λοβέρδου έχει σβηστεί σε μετάφραση του ΥΠΕΞ σε επίσημο έγγραφο του FBI, ο Κώστας Βαξεβάνης, συνοδευόμενος από το δικηγόρο Γιάννη Απατζίδη, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου.

Βαξεβάνης: «Μετά τα
ΠΡΟΒΟΛΗ

Εξερχόμενος από την Ευελπίδων, ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento, δήλωσε:

«Αποκαλύφθηκε χθες πως η επίσημη υπηρεσία του υπουργείου Εξωτερικών, μεταφράζοντας επίσημα έγγραφα του FBI, έχει παραποιήσει στοιχειά. Έχει αφαιρέσει το όνομα του κ. Λοβέρδου στο σημείο που έπαιρνε μίζα από τη Novartis. Έχει πετάξει μία ολόκληρη παράγραφο που περιέγραφε πως ο κ. Φρουζής έδινε στον κ. Μανιαδάκη χρήματα και τα έδινε στους πολιτικούς και έχει αφαιρέσει και το όνομα του κ. Πατούλη. Δεν πρόκειται απλώς για μία λαθροχειρία. Πρόκειται για ένα σκάνδαλο μέσα στο σκάνδαλο Novartis για το ποίο δεν έχει πάρει θέση το υπουργείο Εξωτερικών για το οποίο είχε την ευθύνη για τη μεταφραστική υπηρεσία. Αυτός είναι ο λόγος που φτάσαμε στην Εισαγγελία με τον Γιάννη τον Απατζίδη και καταθέσαμε μήνυση κατά της κυρίας μεταφράστριας αλλά και κατά παντός υπευθύνου».

Ο Κώστας Βαξεβάνης, τόνισε επίσης πως «μετά τα αδιευκρίνιστα του Άδωνη και του Αβραμόπουλου, τα αμετάφραστα στο σκάνδαλο της Novartis από το υπουργείο Εξωτερικών. Έχουμε αποκαλύψει την προηγούμενη βδομάδα ότι έκρυψαν πράκτορα του FBI που είχε εμφανιστεί και ήθελε να καταθέσει για την υπόθεση Novartis. Έχουμε ποσά που βρέθηκαν σε λογαριασμούς. Δεν ερευνήθηκαν. Ενώ εναντίον μου έχουν υπάρξει κατασκευασμένα κατηγορητήρια. Το επόμενο στάδιο που πρέπει να περιμένουμε ενδεχομένως είναι νοθεία στις εκλογές. Αν δηλαδή όλα λειτουργούν όπως λειτουργούν, χωρίς να αντιδράσουμε, το επόμενο στάδιο θα είναι νοθεία στις εκλογές».

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ