ΣΚΑΪ: Επίθεση σε δημοσιογράφο που έκανε κριτική στον Άδωνη Γεωργιάδη (video)

Ο δημοσιογράφος Φοίβος Κλαυδιάνός, εξελίσσεται σε ηρωική μορφή της κοινής λογικής, με τις εμφανίσεις του στον ΣΚΑΪ. 

ΣΚΑΪ: Επίθεση σε δημοσιογράφο που έκανε κριτική στον Άδωνη Γεωργιάδη (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Μάταια προσπαθούσε ο Φοίβος Κλαυδιανός να εξηγήσει, με πολύ ήρεμο και απλό τρόπο, πόσο ανεπαρκής είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης στον τομέα που έχει αναλάβει ως υπουργός Ανάπτυξης.

«Είναι προφανές ότι ο κ. Γεωργιάδης, ως υπουργός, προέβλεπε άλλα αντ΄ άλλων πράγματα. Ακόμα και τώρα βγαίνει και λέει πράγματα που εξοργίζουν τον κόσμο, όπως το ότι δεν έχουμε ακριβή βενζίνη, οι φόροι την κάνουν ακριβή. Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ένας ακατάλληλος άνθρωπος να διαχειριστεί αυτή την κρίση. Δεν ξέρει από οικονομικά όπως ο κ. Σταικούρας. Αναποτελεσματικότατος», είπε μεταξύ άλλων ο Φοίβος Κλαυδιανός, προκαλόντας την έκρηξη των γνωστών – άγνωστων φιλοκυβερνητικών δημοσιογράφων του πάνελ της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ.

Μερικές ενδεικτικές ατάκες των Άρη Πορτοσάλτε και Δημήτρη Οικονόμου απευθυνόμενοι σε συνάδελφό τους, που μάταια προσπαθούσε να τους εξηγήσει με πολύ ήρεμο και απλό τρόπο τι εννοεί:

Πορτοσάλτε: «Δεν είναι ακριβή αυτά που λες. Μην αρχίσουμε τώρα πρωι – πρωί (…) Αν γουστάρεις τον Σταϊκούρα και δεν γουστάρεις τον Γεωργιάδη, δεν μας πειράζει, είναι τα γούστα σου (…) Δεν γουστάρεις τον Γεωργιάδη, έχεις πρόβλημα, το καταλαβαίνω (…)

Οικονόμου: «Εντάξει, πάλι τα ίδια (…) Τα πρόστιμα που έχει βάλει ο Γεωργιάδης, δεν τα έχει βάλει υπουργός μέχρι τώρα. Εγώ αυτό ξέρω. Δεν τα έχει βάλει άνθρωπος μέχρι τώρα»

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ