"Βόμβες" του Δημήτρη Ψαρρά για την πολιτική "καριέρα" του Κυριάκου Μητσοτάκη

ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5 και την εκπομπή της Ευγενίας Λουπάκη, μίλησε σήμερα (06/06) ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Δημήτρης Ψαρράς, με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου «ΜΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑ», σχετικά με την πολιτική διαδρομή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Αρνήθηκε ακόμα και τον πατέρα του και “πούλησε” την αδελφή του για να βρει θέση στην κυβέρνηση Σαμαρά

«Από την ηλικία των 6 μηνών μέχρι να φτάσει στο κατώφλι του Μαξίμου η διαδρομή του Κυριάκου Μητσοτάκη, κάθε άλλο παρά επιτυχημένη υπήρξε», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Δημήτρης Ψαρράς, προσκεκλημένος της Ευγενίας Λουπάκη ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ, με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου "Μια Kαριέρα".


Θανάσης Καμπαγιάννης για Μητσοτάκη: «Η καριέρα ενός επαγγελματία απατεώνα»


«Η βραβευμένη πτυχιακή του ήταν παιδαριώδης και γεμάτη λάθη ή επιτήδειες ανακρίβειες και η περίφημη θητεία του στον ιδιωτικό τομέα στέφθηκε με χρεωκοπία της θυγατρικής της Εθνικής Τράπεζας στην οποία είχε αναλάβει διευθύνων σύμβουλος», τόνισε ο Δημήτρης Ψαρράς και συνέχισε: «Όσο για την πολιτική του διαδρομή χαρακτηρίζεται από ακραίο καιροσκοπισμό, αφού συντάχθηκε με τον Σαμαρά “αδειάζοντας” και τον πατέρα του και την αδελφή του Ντόρα Μπακογιάννη, την οποία και απέκλεισε τελείως από την κυβέρνησή του».

«Υπήρξε ο πρώτος μνημονιακός, υποστηρίζοντας με πάθος κάθε μέτρο κατά του Δημοσίου και υπέρ των ιδιωτικών συμφερόντων και όμως καταψήφισε ως βουλευτής του Σαμαρά το πρώτο μνημόνιο. Υπήρξε στενά συνδεδεμένος με την τριάδα Αδωνη- Βορίδη- Πλεύρη και ο πρώτος από τους αρχηγούς της ΝΔ που επέτρεψε στην ακροδεξιά να καθορίζει την ατζέντα», υπογράμμισε ο Δημήτρης Ψαρράς.

(Το βιβλίο βρίθει αδιαμφισβήτητων στοιχείων που σχηματίζουν το πορτραίτο ενός αδίστακτου "επαγγελματία απατεώνα" και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Νήσος)

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη.

πηγή: avgi.gr

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ