Τα Παραπολιτικά βάζουν τον Πρύτανη του ΑΠΘ στο Επικρατείας της ΝΔ, ο ίδιος δηλώνει άγνοια

Από χθες το βράδυ τα Παραπολιτικά παρουσίασαν τον Πρύτανη του ΑΠΘ Νίκο Παπαϊωάννου ως πιθανή επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο ίδιος δήλωσε άγνοια στο The Press Project.

Τα Παραπολιτικά βάζουν τον Πρύτανη του ΑΠΘ στο Επικρατείας της ΝΔ, ο ίδιος δηλώνει άγνοια
ΠΡΟΒΟΛΗ

Περίεργο παιχνίδι, όπου από την στήλη Πράκτωρ Π αναφέρεται με σιγουριά, πως η Κυβέρνηση έκρινε πως ο Πρύτανης του ΑΠΘ «σηματοδοτεί το “κίνημα της βιβλιοθήκης” απέναντι στους τραμπούκους της βαριοπούλας». Μάλιστα «καπελώνει» όλους τους φοιτητές που αγωνίζονται ενάντια στην Πανεπιστημιακή Αστυνομία ως «βαριοπούλες του ΣΥΡΙΖΑ».

Παρόλα αυτά σε επικοινωνία του The Press Project με τον Πρύτανη, εκείνος δήλωσε άγνοια, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πού να ξέρω αν ισχύει (σ.σ. ότι θα είναι στο επικρατείας). Εγώ είμαι πρύτανης κι ασχολούμαι με τα ακαδημαϊκά μου καθήκοντα». Συνέχισε λέγοντας πως θα παραμείνει Πρύτανης μέχρι τις 31/08/23.

Το μοναδικό ερώτημα είναι αν θέλουν να ξεσηκώσουν περισσότερες αντιδράσεις απέναντι στον Πρύτανη που βρίσκεται ήδη στο στόχαστρο φοιτητών, συναδέλφων του και πολιτών, ώστε να τον «κάψουν», αν θέλουν να σέρνεται η φημολογία των πρόωρων εκλογών για να απασχολούν τα υπόλοιπα κόμματα ή αν όντως υπάρχε η σκέψη να γίνει πρόταση στον Πρύτανη. Σε κάθε περίπτωση αν ο Πρύτανης είχε έστω βολιδοσκοπηθεί από την Κυβέρνηση, θα απαντούσε στο TPP πως υπάρχει πρόταση και την σκέφτεται, επιβεβαιώνοντας παράλληλα τις πρόωρες εκλογές.
Είναι η δεύτερη είδηση με άρωμα πρόωρων εκλογών μετά την πληροφορία πως «δεν δίδονται άδειες στους εργαζόμενους της ΝΔ» μετά τις 15 Αυγούστου. Κάτι που μπορεί να απασχολήσει τους κομματικούς μηχανισμούς της αντιπολίτευσης και να ασχολούνται λιγότερο με τα καυτά ζητήματα της επικαιρότητας.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ