Την ευκαιρία σε δεκάδες τουρίστες να φωτογραφηθούν με τον Φύλαρχο της Φυλής έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης (video)

Ο Πρωθυπουργός θα σκέφτηκε πως από τη στιγμή που είναι Τρίτη και δεν μπορεί να πάει σε τριήμερες διακοπές, μπορεί να εισβάλει στις διακοπές των άλλων. Και το έκανε!

Την ευκαιρία σε δεκάδες τουρίστες να φωτογραφηθούν με τον Φύλαρχο της Φυλής έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Στιγμές απείρου γέλιου χάρισε ο Πρωθυπουργός που μετέβη στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών για να χαβαλεδιάσει με τους τουρίστες. Με τον ίδιο τρόπο που οι εργαζόμενοι στην εστίαση μαθαίνουν στους τουρίστες το «Yia sou», το «malaka», το «kalimera» ή συνδυασμούς αυτών, έτσι ο εκτελεστικός αρχηγός-φύλαρχος του κράτους επέλεξε να συστηθεί σε ένα γκρουπ τουριστών που αναχωρούσαν από την Ελλάδα μάλλον για τις ΗΠΑ, αν κρίνουμε από την προφορά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε στο γκρουπ των τουριστριών, με κουμπωμένο πουκάμισο και χωρίς χρυσή καδένα (σημάδι πως κάτι αλλάζει στον τόπο), «Είμαι ευτυχής που περάσατε καλά, να το πείτε στους φίλους σας και να έρθετε ξανά του χρόνου». Τότε μια τουρίστρια ρώτησε «Ποιον να τους πούμε ότι συναντήσαμε;». Για να απαντήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης «Να τους πείτε ότι συναντήσατε τον πρωθυπουργό της Ελλάδας», για να απαντήσει η τουρίστρια «Αστειεύεστε!» και να ουρλιάξουν με άγνοια για το τι είναι «πρωθυπουργός». Τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το Νο1 εξαγώγιμο προϊόν της χώρας μετά τα αυγά Αλεξανδρούπολης, τους είπε «Μπορείτε να βγάλετε και φωτογραφία μαζί μου», ως ο ατρόμητος φύλαρχος της φυλής μας.

Δεν υπάρχει καμία ανάγκη για περαιτέρω σχόλια και οι πληροφορίες πως οι τουρίστες του χάρισαν καθρεφτάκια και χάντρες κρίνονται για την ώρα ως ανακριβείς.

*Το παρόν άρθρο έχει μια μεγάλη δόση χιούμορ ή «χιούμορ» (αν είστε δεξιούληδες και δεν έχετε), αλλά όταν η χώρα καταρρέει και ο Πρωθυπουργός μάς ταΐζει επικοινωνία, μόνο το γέλιο μάς μένει.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ