Μενδώνη: Τολμάτε να αμφισβητείτε το ήθος του Λιγνάδη; (video)

Στις 22 Ιουνίου του 2020, η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, εγκαλεί στη βουλή την αντιπολίτευση και υπερασπίζεται το ήθος του Δημήτρη Λιγνάδη, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση για τις απευθείας αναθέσεις στο πρόγραμμα "Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός".

Μενδώνη: Τολμάτε να αμφισβητείτε το ήθος του Λιγνάδη; (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Σίγουρη για το ήθος του πρώην καλλιτεχνικού Διευθυντή που τοποθέτησε η κυβέρνηση Μητσοτάκη στο Εθνικό Θέατρο, ήταν η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, σε συζήτηση στη Βουλή σχετικά με καταγγελίες για σκανδαλώδεις φωτογραφικές αναθέσεις στο πρόγραμμα του υπουργείου "Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός".

Η Λίνα Μενδώνη έφτασε μάλιστα στο σημείο να εγκαλέσει τον βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Πάνο Σκουρολιάκο, που είχε φέρει την υπόθεση στη Βουλή με επίκαιρη ερώτηση και που τόλμησε να αμφισβητήσει -κατα την άποψή της και σύμφωνα με τα συμφραζόμενα- τις ικανότητες και το ήθος του Δημήτρη Λιγνάδη.

«Εκτός κύριε βουλευτά, αν εσείς ή ο ΣΥΡΙΖΑ αμφισβητεί, πέρα από τις ικανότητες, και το ήθος του Λιγνάδη... αν είναι έτσι, να το πείτε ευθέως», ήταν η απάντηση της Λίνας Μενδώνη.

Δείτε το βίντεο - ντοκουμέντο που αποκάλυψε το kosmodromio.gr:

Θυμίζουμε πως η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διοργανωτών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων και εκπρόσωποι του κινήματος Support Art Workers είχαν καταγγείλει για αδιαφάνεια και απευθείας φωτογραφικές αναθέσεις το Υπουργείο Πολιτισμού, αναφορικά με το πιλοτικό πρόγραμμα «Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός», κάνοντας μάλιστα λόγο για εμπαιγμό του υπουργείου Πολιτισμού προς τους εργαζόμενους στον Πολιτισμό.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ