Η Κλέλια Ρένεση “ξαναχτυπά”: H Μενδώνη είναι απλά το περιτύλιγμα - Ο πρωθυπουργός μέσα «στο παρεάκι που τάιζε τα τέρατα»

Νέα επίθεση, μέσω της επίσημης σελίδας της στο facebook, εξαπέλυσε στην κυβέρνηση, η ηθοποιός Κλέλια Ρένεση.

Η Κλέλια Ρένεση “ξαναχτυπά”: H Μενδώνη είναι απλά το περιτύλιγμα - Ο πρωθυπουργός μέσα «στο παρεάκι που τάιζε τα τέρατα»
ΠΡΟΒΟΛΗ

 «Η Μενδώνη είναι απλά το περιτύλιγμα. Μέσα είναι η φωλιά με τα σκουλήκια.... πρωθυπουργός -δημοσιογράφοι- ΜΜΕ , θα σας θυμάται η ιστορια ως «το παρεακι που τάιζέ τα τέρατα με τον φόβο κ τα όνειρα μας»

Αυτά και πολλά άλλα γράφει σε ανάρτησή της στο Facebook, η Κλέλια Ρένεση, την ώρα που όλο και περισσότεροι καλλιτέχνες αρχίζουν και σπάνε τη σιωπή τους, μιλώντας ευθέως για συγκάλυψη στο υψηλότερο επίπεδο.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση: 

«Μια κυβέρνηση προπαγάνδας, έχει κάνει όλο το Έθνος τσιφλίκι της, διορίζοντας όλους τους δικούς τους σε θέσεις κλειδιά, κ δεν έχει καν την «τσίπα» να υποδυθεί την δημοκρατική της υπόσταση. Ευθαρσώς επιβάλει τον ένα νόμο μετα τον άλλο, κ δεν ιδρώνει τ αφτί τους. Όσο για την απάντηση «επικοινωνιακό τρικ» του πρωθυπουργού στην Ζέτα Δούκα, είδαμε όλοι ποσό σοβαρά έλαβε υπόψιν τα αιτήματα της-μας. Δεν έχουν κάνει την παραμικρή ενέργεια για να διευκολύνουν τον αγώνα των θυμάτων, μια εισαγγέλευα σε πλήρη ύπνωση, μια ομίχλη κ σιγή από το Μάξιμου, κ το καζάνι βράζει. Η Μενδώνη είναι απλά το περιτύλιγμα. Μέσα είναι η φωλιά με τα σκουλήκια. Μην με παρεξηγείτε. Κατανοώ την χρησιμότητα των σκουληκιών στον κύκλο της ζωής . Αλλά θα γίνω τροφή τους μετα θανατον.

Ενα κράτος «προνοίας» που βιάζει συστηματικά τα δημοκρατικά μας δικαιώματα, την μια εκμεταλλευόμενοι την πανδημία, την αλλη εξαγοράζοντας τα ΜΜΕ, την παραλλη απλά επειδή «μπορεί» μη κρατώντας καν τα προσχήματα.

Βιτρίνες- αρμοδιοι- εισαγγελείς- βουλευτές- πρωθυπουργός -δημοσιογράφοι- ΜΜΕ , θα σας θυμάται η ιστορια ως «το παρεακι που τάιζέ τα τέρατα με τον φόβο κ τα όνειρα μας» .. κ αυτην την ιστορία θα την πουμε στα παιδιά μας, κ αυτά στα δικα τους παιδιά.

Απο αυτό το σκάνδαλο δεν θα γλυτώσετε, οσο κ αν κάνετε την ανήξερη παιδουλα. Μην ξεχνάτε:

Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ»

Μια κυβέρνηση προπαγανδας, εχει κανει ολο το Εθνος τσιφλίκι της, διορίζοντας ολους τους δικους τους σε θεσεις κλειδια, κ...

Δημοσιεύτηκε από Κλέλια Ρένεση _ Klelia Renesi Official στις Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2021
Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ