Υπόθεση Κουφοντίνα: O Άδωνις και τα τρολ της ΝΔ ισχυρίζονται ότι ο Κορκονέας είναι ακόμα φυλακή (εικόνες)

Φαίνεται απίστευτο, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό. Ο Άδωνις Γεωργιάδης και τρολ της ΝΔ, χρησιμοποιούν ως αντεπιχείρημα για την υπόθεση Κουφοντίνα, τον αποφυλακισμένο Κορκονέα και τον κατηγορούμενο για κατα συρροή βιασμό, Δημήτρη Λιγνάδη, που όμως ακόμα δεν έχει καταδικαστεί.

Υπόθεση Κουφοντίνα: O Άδωνις και τα τρολ της ΝΔ ισχυρίζονται ότι ο Κορκονέας είναι ακόμα φυλακή (εικόνες)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Δεν απαντήσατε», ρώτησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, χρήστη του twitter, «εάν κάνει αύριο ο Κορκονέας (απεργία πείνας) για κάτι που θεωρεί ότι δικαιούται ή ο Λιγνάδης θα έχετε την ίδια άποψη; Αυτό σας ρώτησα. Και είναι κρίσιμη η απάντηση για να φανεί και το αληθινό κίνητρο σας»

Mε αυτόν τον τρόπο όμως ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, τοποθετεί τον Κορκονέα και τον Λιγνάδη ως σύμβολα της Δεξιάς, καθώς όπως ισχυρίζεται ο ίδιος και το Μαξίμου, ο Κουφοντίνας είναι σύμβολο της αριστεράς.

Δεν έχει σημασία που σύσσωμη η αριστερή αντιπολίτευση, υποστηρίζει πως ο Κουφοντίνας έχει καταδικαστεί πολύ σωστά σε ισόβια για τα αδικήματα και τις δολοφονίες που έχει διαπράξει, αλλά πρέπει εκτός από το να σεβαστούμε το πνεύμα του νόμου και να βάλουμε πάνω απ' όλα την ανθρώπινη ζωή (για μία καθόλου παράλογη απαίτηση ενός κρατουμένου) αλλά δεν πρέπει επίσης να γίνουμε η πρώτη Ευρωπαική χώρα μετά από 40 χρόνια που πεθαίνει κάποιος απεργός πείνας.

Βεβαία, ο τελευταίος απεργός πείνας που πέθανε στην Ευρώπη, ήταν ο ήρωας βουλευτής του IRA, Mπόμπι Σαντς, που "δολοφονήθηκε" από την απάνθρωπη αδιαλλαξία του ειδώλου των Μητσοτάκη και Άδωνη, την Μάργκαρετ Θάτσερ. Την ίδια πολιτικό που είχε αποκαλέσει τον Νέλσον Μαντέλα, τρομοκράτη.

Βέβαια από την άλλη μιλάμε για το Άδωνη Γεωργιάδη. Τον πολιτικό που την περίοδο της δολοφονίας Γρηγορόπουλου φέρεται να είχε δηλώσει: πως «όταν είχε γίνει ο θάνατος του Γρηγορόπουλου εγω από την επόμενη στιγμή ήθελα να πάρω σβάρνα τα κανάλια και αντιμετωπίσω, ως συνήθως, τους υβριστές της Αστυνομίας. Ο πρόεδρος απεφάσισε να απέχουμε όλοι οι Βουλευτές και τα στελέχη του ΛΑΟΣ έως ότου περάσει η κηδεία του παιδιού. Έσκασα! Όταν σας λέω έσκασα, έσκασα!»

Ενώ η ίδια η σύζυγος του δολοφόνου του Αλέξη Γρηγορόπουλου είχε -σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής- δηλώσει πως «μόνο ο Άδωνις είπε ότι ο άντρας μου έπραξε σωστά»

Δείτε τα επίμαχα τουιτς:

Tα παραπάνω δεν αποτελούν αποκυήματα φαντασίας, ούτε φότοσοπ. Έχουν γραφτεί πραγματικά.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ