Αστυνομικός σε διαδηλωτή δικηγόρο: «Δικηγόρος της μάνας σου είμαι ρε, της πουτ@ν@ς»

Τρόμο και αγανάκτιση προκαλούν τα βίντεο που έρχονται συνεχώς στη δημοσιότητα, σχετικά με την βαρβαρότητα και την χυδαιότητα του αστυνομοκρατούμενου πλέον κράτους.

 

*H κεντρική φωτογραφία που απεικονίζει τον ίδιο αστυνομικό που θα δείτε παρακάτω και στο βίντεο, ανήκει στην φωτορεπόρτερ Λυδία Σιώρη.

Αστυνομικός σε διαδηλωτή δικηγόρο: «Δικηγόρος της μάνας σου είμαι ρε, της πουτ@ν@ς»
ΠΡΟΒΟΛΗ

Σε βίντεο, το οποίο κυκλοφορεί στα Μέσα κοικωνικής δικτύωσης, διακρίνονται δυνάμεις καταστολής που επιχειρούν να διαλύσουν βίαια ένα μπλοκ δικηγόρων που διαμαρτύρονται ειρηνικά και με όλα τα μέτρα προστασίας. Ένας εκ των διαδηλωτών φωνάζει «δικηγόρος είμαι, δικηγόρος», την ώρα που ένας αστυνομικός να τον απωθεί και τον σέρνει βίαια βρίζοντας τον χυδαία, λέγοντας χαρακτηριστικά: «και εγώ δικηγόρος της μάνας σου είμαι ρε, της πουτ@ν@ς».

Ο δικηγόρος παρά τη χυδαία και βίαιη επίθεση επιμένει να ρωτάει τους αστυνομικούς αν είναι νόμιμα τα χημικά για τη διάλυση μιας νόμιμης συγκέντρωσης. Ο ίδιος αστυνομικός συνεχίζει και αυτός με τη σειρά του να σπρώχνει τον νομικό.

Χαρακτηριστικό είναι επίσης πως οι άνδρες των αστυνομικών δυνάμεων καταστολής, δεν έχουν κανένα μέτρο προστασίας για τον κορωνοϊό 

Δείτε το βίντεο όπως κυκλοφόρησε στο Twitter, αλλά και τα σχόλια των χρηστών:

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ