Βίντεο με βασανισμούς πολιτών στη Νέα Σμύρνη - Σαρώνουν την περιοχή τα "τάγματα" της ΕΛ.ΑΣ. (video - σκληρές εικόνες)

Σοκαριστικά είναι τα βίντεο που ανεβαίνουν διαρκώς στα social media και δείχνουν τις αστυνομικές δυνάμεις να έχουν σχεδόν καταλάβει τη Νέα Σμύρνη και να επιτίθενται κατα ομάδες, με μανία σε πολίτες, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Βίντεο με βασανισμούς πολιτών στη Νέα Σμύρνη - Σαρώνουν την περιοχή τα
ΠΡΟΒΟΛΗ

Στο πρώτο βίντεο, μια ομάδα αστυνομικών άνω των 10 ατόμων, φαίνεται να εισβάλει σε κατάστημα της περιοχής και να χτυπάει τουλάχιστον έναν άνθρωπο που βρισκόταν μέσα. Ενώ ο πολίτης είναι στο πάτωμα και ακινητοποιημένος, τον χτυπούν βάναυσα με μπουνιές και κλωτσιές.
Το ίδιο συνεχίζει να συμβαίνει και όταν τον βγάζουν έξω στο πεζοδρόμιο. 

Δείτε το βίντεο:

Στο δεύτερο βίντεο, δεκάδες αστυνομικοί επιδίδονται σε κρεσέντο βίας επί ώρα, εναντίον ενός ανθρώπου ο οποίος δεν φαίνεται καθαρά, ενώ την ίδια στιγμή μια κοπέλα τρέχει και ρωτάει «τί κάνετε ρε;» για να δεχθεί ανελέητα χτυπήματα από αφηνιασμένους αστυνομικούς. 

Δείτε το βίντεο:

Το ίδιο σκηνικό τραβηγμένο από κάτω. Εδώ φαίνεται ξεκάθαρα πως πρόκειται για γυναίκα και ακούγονται οι ανατριχιαστικές κραυγές της καθώς την ξυλοκοπούν οι αστυνομικοί που φαίνεται να βρίσκονται σε κατάσταση εκτός ελέγχου.

Σε άλλο βίντεο, δεκάδες πάλι αστυνομικοί έχουν κινητοποιηθεί επίσης σε γειτονιά της Νέας Σμύρνης, για να ακινητοποιήσουν έναν πιτσιρικά που κρυβόταν εκεί, αφού προηγουμένως, όπως αναφέρει ο χρήστης του Twitter που "ανέβασε" το βίντεο, τον έχουν «τουλουμιάσει στο ξύλο».
Όπως ακούγεται ξεκάθαρα, όλη η γειτονιά έχει ξεσηκωθεί κατά των αστυνομικών, τους οποίους και βρίζουν από τα μπαλκόνια.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ