Της πατρίδας μου η σοπράνο

Ο Ανέμελος, σχολιάζει την επικαιρότητα και παίρνει ρεπό μόνο αν κάτσει τριημεράκι για να αποδράσει από την καθημερινότητα των καθηκόντων του.

Της πατρίδας μου η σοπράνο
  • Πέσατε να τη φάτε τη δύσμοιρη "σοπράνο" που εκτέλεσε τον εθνικό μας ύμνο προχτές και δεν σας αδικώ ο Ανέμελος. Αναρωτηθήκατε γιατί στον κόρακα επιλέχτηκε η συγκεκριμένη - και όχι κάποια ερμηνεύτρια πραγματικά διεθνούς αναγνώρισης. Μέχρι και οι μουσικοί της χώρας μπερδεύτηκαν για το αν είναι σοπράνο ή μέτζο, Το σίγουρο είναι πως το σύνολο που φόρεσε είναι promo από το e-shop της υπέρκομψης.
    Όσο για την καλλιτεχνική αξία της ντροπής που παρακολουθήσαμε έγκλειστοι απο τις τηλεοράσεις μας, τα είπε όλα η σπουδαία Ελένη Καραΐνδρου.
  •  Αλλά, αυτοί είστε. Μια Μόνικα σας χρειάζεται. Να δείτε τα ραδίκια ανάποδα από την εισαγωγή του υπερτραγουδιού "Ελλάς 21" (πώς λέγανε οι παλιοί Αντινικότ 22;), με παρατραβηγμένη εισαγωγή copy/paste από ταινία του αντιστασιακού πατριώτη Κώστα Πρέκα που βλέπει απ' το λαγούμι του να πλησιάζει η γερμανική μεραρχία στη χωμάτινη πλατεία, με τον Κώστα Καρρά να πυροβολείται σε αργή κίνηση μεταγλωτισμένα. Να, άμα δεν με πιστεύεις:
  • Σκέψεις τριβελίζουν το μυαλό του Ανέμελου, συμπολίτες μου. Αν μπορούσε να ξαναβαφτιστεί, μάλλον το "Καλομαθημένος" θα διάλεγε.
Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν αποκλειστικά τον/την συντάκτη/τριά τους και οι όποιες τοποθετήσεις και θέσεις τους δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 20/20 Magazine.
Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ