Ομολογία Πορτοσάλτε: Η ΝΔ ήταν κατά της φαρμακευτικής κάνναβης για ψηφοθηρικούς λόγους (video)

Από τη στιγμή που πλέον δεν υπάρχει καμία συνέπεια, ούτε εκλογικός φόβος, όλο το σύστημα που το 2018 είχε πάθει υστερία με την φαρμακευτική κάνναβη που «θα έκανε τα παιδιά μας μαστούρηδες» και «όλη η ελλάδα θα γίνει ένας απέραντος μπάφος», ξαφνικά είναι πιο διαλλακτικό και παραδέχεται τα λάθη της ΝΔ όταν ήταν αντιπολίτευση.

Ομολογία Πορτοσάλτε: Η ΝΔ ήταν κατά της φαρμακευτικής κάνναβης για ψηφοθηρικούς λόγους (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Δεν το μελέτησαν σωστά ως αντιπολίτευση το θέμα της φαρμακευτικής κάνναβης (...) η ΝΔ ήταν σε κόντρα με τη φαρμακευτική κάνναβη για λόγους ψηφοθηρικούς γιατί η πελατεία η δεξιά ακούει φαρμακευτική κάνναβη και της σηκώνεται η τρίχα (...) ήταν εντελώς λάθος ως αντιπολίτευση η ΝΔ και κυρίως η δεξιά-δεξιά πτέρυγα της ΝΔ» ομολόγησε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο Άρης Πορτοσάλτε, αφήνοντας (ηθελημένα ή όχι δεν γνωρίζουμε) αιχμές και για τον εισηγητή της ΝΔ στην ψήφιση του νομοσχεδίου το 2018, τον σημερινό υπουργό Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη.

Το ότι η ΝΔ κορόιδευε προεκλογικά την "πελατεία της δεξιάς", βέβαια δεν χρειαζόταν να το ομολογήσει ο Άρης Πορτοσάλτε. Το ξέραμε.

Μπορεί η συμφωνία των Πρεσπών και οι "μπάφοι" να τελείωσαν. Έχει μείνει όμως το δόγμα "νόμος και τάξη", το μεταναστευτικό και πολλά άλλα ακόμα για να απευθυνθούν στα πιο βάρβαρα ενστικτα της συντηρητικής και ακραίας δεξιάς. 

Και το κάνουν με επιτυχία μέχρι στιγμής, παρόλο που οι συναγωνιστές τους σε αυτά τα ζητήματα, είναι στη φυλακή.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ