Μήνυση από το Νάσο Ηλιόπουλο και μπλοκάρισμα της επανασφράγισης του "ΕΜΠΡΟΣ" με νέες κινητοποιήσεις (video - εικόνες)

Σε εκ νέου σφράγισμα (με λαμαρίνες) του θεάτρου "ΕΜΠΡΟΣ" μετά τη πρόσφατη "απελευθέρωσή" του από τον κόσμο, επιχείρησε να προχωρήσει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Την διαδικασία σταμάτησε προσωρινά με μήνυση ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης, Νάσος Ηλιόπουλος, ενώ πλήθος κόσμου έσπευσε στο σημείο για να αποτρέψει την επιχείρηση της αστυνομίας.

Μήνυση από το Νάσο Ηλιόπουλο και μπλοκάρισμα της επανασφράγισης του

Μετά την παρέμβαση του Νάσου Ηλιόπουλου, της Ανοιχτής Πόλης και φορέων του πολιτισμού, οι εργασίες επανασφράγισης του θεάτρου υπό την παρουσία της αστυνομίας έχουν σταματήσει από την μήνυση που κατατέθηκε.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.