Ο Μπογδάνος ποστάρει Αρκά σε "συνέδριο" μισογυνισμού (εικόνα)

Η σκληρή κριτική του Αρκά... στα δικαιώματα των γυναικών και η στήριξη της alt-right ρητορικής κατά της δήθεν πολιτικής ορθότητας, δεν είναι κάτι καινούργιο. Η σειρά σκίτσων με πρωταγωνιστρία τηνν "Ρόζα", που προβάλλει το στερεότυπο μιας υπερβολικής φεμινίστριας που οι ήρεμοι και λογικοί άνδρες του περιβάλλοντός της, ανέχονται την υστερία της, έχει κάνει την εμφάνισή της εδώ και καιρό.

Ο Μπογδάνος ποστάρει Αρκά σε

Στον απόηχο της ακύρωσης του συνεδρίου της ντροπής, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν έχασε την ευκαιρία να ικανοποιήσει το συντηρητικό κοινό του, αναρτώντας στον λογαριασμό του στο twitter, ένα σκίτσο του Αρκά με την Ρόζα.

«Η μητρότητα είναι το πρόσχημα της Πατριαρχίας για να κρατάει τις γυναίκες φυλακισμένες μέσα στο σπίτι!... εγώ δεν θα κάνω ποτέ παιδιά», αποδίδει στην Ρόζα ο Αρκάς, ενισχύοντας το στερεότυπο της "υστερικής φεμινίστριας" που "βασανίζει" χωρίς λόγο τους καημένους λευκούς, στρέιτ άντρες. 

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.