Εξώδικο Παρασκευόπουλου και στη Σοφία Νικολάου για τις... «17.000 αποφυλακίσεις»

Εξώδικο Παρασκευόπουλου και στη Σοφία Νικολάου για τις... «17.000 αποφυλακίσεις»
ΠΡΟΒΟΛΗ

Η γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Σοφία Νικολάου, που σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι "πρωταθλήτρια" απευθείας αναθέσεως, εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, εν μέσω πανδημίας, ανέφερε σε ανάρτησή της στο twitter πως «οι επίσημοι αριθμοί αποδεικνύουν το έγκλημα του νόμου Παρασκευόπουλου. Περισσότερες από 17.000 αποφυλακίσεις σε 4,5 χρόνια. Μεταξύ αυτών δολοφόνοι και βιαστές. Η αλήθεια αυτή είναι κι ας μην αρέσει σε κάποιους».

Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, μιλώντας σήμερα στον Real FM, στην εκπμπή των Σεραφείμ Κοτρώτσου και Πάνου Αμυρά, προανήγγειλε εξώδικο κατά της Σοφίας Νικολάου.

«Δεν θα το αφήσω έτσι, πρόκειται για χυδαιότητα (...) Κανονικά γίνονται πάνω από 4-5.000 αποφυλακίσεις κάθε χρόνο, με κάθε αποσυμφορητικό νόμο που φέρνει κάθε κυβέρνηση. Στην περίοδο μου μπορεί να έγιναν περί τις 10-12.000 αποφυλακίσεις. Άλλο αυτό, όμως, που συμβαίνει κάθε χρόνο, άλλο αυτό που λέγεται και γράφεται. Μετανιώνω που υπήρξα ανεκτικός το προηγούμενο διάστημα παρά την συκοφάντησή μου. Αυτά τελείωσαν. Θα στείλω εξώδικο κι αν χρειαστεί θα προχωρήσω», είπε.

Ο Νίκος Παρασκευόπουλος αποκάλυψε επίσης πως δέχτηκε απειλές από πολίτη επειδή ο δολοφόνος συγγενικού του προσώπου, αποφυλακίστηκε και θεώρησε πως ευθύνεται ο ίδιος και ο συγκεκριμένος νόμος, όπως διέδιδαν ΜΜΕ και στελέχη της ΝΔ.

Διαβαστε σχετικά:

Παρασκευόπουλος: «Ο "Νόμος Παρασκευόπουλου" έχει λήξει από το 2017» - «Ωμή προπαγάνδα από φερέφωνα της ΝΔ»

Γλυκά Νερά: Για τον ΣΚΑΙ έφταιγε ο "Νόμος Παρασκευόπουλου" (video)

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ