#Οικονόμου_σβήνε: Οι αναρτήσεις του νέου κυβερνητικού εκπρόσωπου είναι πιο cringe και από τη μάνικα του Χρυσοχοΐδη (εικόνες)

Ο Γιάννης Οικονόμου αντικατέστησε την Αριστοτελία Πελώνη στη θέση του κυβερνητικού Εκπροσώπου, με την οποία έχουν και ένα άλλο κοινό. Την αγάπη τους για σχεδόν ακατανόητες και ασύντακτες  αναρτήσεις στο Twitter.

#Οικονόμου_σβήνε: Οι αναρτήσεις του νέου κυβερνητικού εκπρόσωπου είναι πιο cringe και από τη μάνικα του Χρυσοχοΐδη (εικόνες)

Χωρίς περαιτέρω σχόλια, απολαύστε παρακάτω ένα ανθολόγιο από αναρτήσεις του νέου κυβερνητικού εκπροσώπου της κυβέρνησης Μητσοτάκη, με... μετεωρολογικές ευαισθησίες και ιδιαίτερες αναφορές μάλιστα σε Σαμαρά και Χρυσοχοΐδη. 

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.