Στυλιανίδης στο Αρκαλοχώρι: «Από τη φυσική καταστροφή προσφέρονται ευκαιρίες» (video)

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι σεισμόπληκτοι στο Αρκαλοχώρι Κρήτης που ήδη θρηνούν έναν νεκρό και κατεστραμμένες περιουσίες.

Στυλιανίδης στο Αρκαλοχώρι: «Από τη φυσική καταστροφή προσφέρονται ευκαιρίες» (video)

Ο νέος υπουργός Πολιτικής Προστασίας, στο επικοινωνιακό σόου που στήθηκε στον Αρκαλοχώρι, είπε επί λέξει, πως «καμιά φορά από τη φυσική καταστροφή προσφέρονται ευκαιρίες». 

Το ότι δεν είναι όλοι οι κάτοικοι παντού εργολάβοι, CEO σε πολυεθνικές και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, δεν παίζει κανέναν ρόλο για την κυβέρνηση.

Σήμερα υπενθυμίζουμε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στις πληγείσες περιοχές μάλωσε τους σεισμόπληκτους γιατί δεν είχαν χτίσει σωστά τα σπίτια τους.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.