Εικόνες ντροπής στο Αρκαλοχώρι - Χαμόγελα και σέλφι από Μητσοτάκη - Οργή στο Twitter (video - εικόνες)

Σκηνές χωρίς ράντζα για τους σεισμόπληκτους, στο Αρκαλοχώρι. Γέλια, ρακές και σέλφι στο επικοινωνιακό σόου του πρωθυπουργού.

Εικόνες ντροπής στο Αρκαλοχώρι - Χαμόγελα και σέλφι από Μητσοτάκη - Οργή στο Twitter (video - εικόνες)

Με σκηνές στο τσιμέντο και χαρακτηριστική καθυστέρηση αντιμετώπισε ο κρατικός μηχανισμός και η Πολιτική Προστασία τον σεισμό στο Αρκαλοχώρι.

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν είναι ενδεικτικές.

Σε μιά ακόμα καταστροφή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιδεικνύει παντελή έλλειψη ενσυναίσθησης, αφού όχι μόνο "μάλωσε" τους κατοίκους πως δεν έφτιαξαν σωστά τα σπίτια τους αλλά και στο δρόμο προς το Αρκαλοχώρι τα γέλια, οι ρακές, οι σέλφι και τα πειράγματα, στο επικοινωνιακό σόου που είχε στηθεί, έδιναν και έπαιρναν.

Μάλιστα, όπως ακούγεται και στο παρακάτω βίντεο, όταν τον κέρασαν ένα χορτοπιτάκι, ακούγεται να λέει μπροστά στις κάμερες, «έντάξει, έχω φάει και καλύτερο».

Φυσικά στο Twitter, η οργή περισσεύει.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.